onsdag 29. mars 2017

Alternative julegaver

Plans alternative gaver gleder dobbelt: Mottakeren får en ekstra verdifull gave, og pengene går til kamp mot barneekteskap, utdanning og andre prosjekter der Plan jobber. For det norske folk falt pladask for ideen om en symbolsk geit under juletreet, og en rekke andre organisasjoner fulgte etter med alternative julegaver. Alternative julegaver.


Alternative julegaver

Her er årets alternative julegaver med mening fra Kirkens Bymisjon, som er perfekte julegaver til familie, venner eller ansatte som har alt. Nå kan du også legge ved pakkelapper med mening. Julen bringer med seg et høyt forbruk av penger og materielle goder som mange tar for gitt.


Cornelia gir sine beste tips til alternative gaver som er litt bedre for miljøet, og som gir deg og vennene gode minner for resten av livet. Kanskje har du lite penger, kanskje ønsker du å spare miljøet og tenke økologisk, og gi alternative julegaver med mening, kanskje har du et ønske om å gi noe kreativt eller helt spesielt til en helt spesiell person – eller du rett og slett ønsker holde deg unna overforbruk og shoppinghysteri. Her er Kirkens Bymisjons alternative gaver med mening, som er perfekte julegaver til familie, venner eller ansatte som har alt. Jeg tror ikke det kommer til å få de store konsekvensene for handelsstanden om flere velger å gi alternative julegaver.


Alternative julegaver

Gavetipsene under kommer fra Framtiden i våre hender, Norges største miljø- og solidaritetsorganisasjon. Har du lite penger til julegaver , eller vil tenke på miljøet, kan du la deg inspirere av listen under. Det er ekstra viktig å nå de aller siste.


Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb. Gi en gave som forandrer verden og hjelp mennesker ut av fattigdom. Lag en unik julegave med eget foto og tekst, bestill nå! Spiselig, estetisk og kvalitetsrike produkter er noe av det vi kan hjelpe med. På jakt etter spennende firmagaver?


Enten det er påske, sommer eller jul så hjelper vi. Eller vil du feire jul med å bidra til prosjekter og initiativer i utlandet? Eller kanskje du vil vite at folk som lager gavene som du bestiller er betalt en rettferdig lønn? Her har du en oversikt over organisasjoner der du har kan bestille alternative julegaver. Man kan velge om man vil ha tilsendt et kort i posten som man kan overrekke den som skal ha gaven eller om man vil ha en epost.


Tid er det mest dyrebare mange av oss har. Så da er nettopp tid også en av de fineste gavene du kan gi noen du er glad i. Her er noen eksempler på litt alternative julegaver. I fjor avtalte venninnegjengen min å gi hverandre hyttetur i julegave. Vi skulle få til en fjelltur med god mat og drikke, en helg alle kunne. Kjøper du julegaver fra Plan, bidrar du til å gi barn en bedre fremtid.


Alternative julegaver

VIPPS: Der er nå også mulig å benytte VIPPS for overføring til oss. UNICEF verdensgaver er ikke symbolske gaver, men reelle produkter. Alt du kjøper sendes til barn som trenger det mest.


Nydelige buketter og blomster til alle anledninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg