tirsdag 7. mars 2017

Babykino lillestrøm

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! En familiekino med spesielt fokus på familiefilm og familieopplevelsen. Opprett en medlemskonto eller logg inn under Mine sider.


Babykino på Drøbak kino. Les mer 12´ern på fredag. Kvalitetsfilm på dagtid. Velg byen der du pleier å gå på kino i listen nedenfor. Valget blir lagret og du kan alltid endre by i toppmenyen.


SKI: Dermed blir det babykino både onsdag og fredag. I fjor startet vi med dagåpent på fredager. Det har vært suksess med det.


Vi tenkte vi kunne utvide tilbudet vårt siden vi likevel har åpent. På babykinoen ser vi vi har et potensiale for å nå flere, sier kinosjef Alexander Dalen ved SF Kino Ski. Velkommen til Lørenskog kino!


Her finner du kinobilletter og nyttig info. Endelig en rynkekrem som virker. Kinobilletter Lillestrøm - konferanselokaler, arrangører, firmabilletter, kinobesøk, forestilling, ballett og operaforestilling, 3dkino, kinoprogram, kinobillett. Skip to main content Velg by. Formiddagstilbud til dere som har ansvaret for barn av det aller minste slaget.


Når kommer programmet? Kinouka går fra fredag til torsdag. Kinoprogrammet legges normalt ut på tirsdager.


Vi legger ut program for en uke av gangen, men i blant har vi tidligere forhåndssalg på storfilmer. Til filmer i 3D må man kjøpe briller til kr. Brillene kan brukes på alle 3D filmer! Vi viser norske filmer med norsk undertekst, så sant filmene kommer med undertekster.


Solsidan - The Movie Vi inviterer mødre og fedre til å ta med seg sine sovende barn på kino (under år). Her blir det lov å gå fra og til og det vil bli tatt hensyn til barna i forhold til lyd og lys. Kinofilmer Akershus - bestille kinobillett, konferanselokaler, firmabilletter, kinobesøk, forestilling, ballett og operaforestilling, 3dkino, kinoprogram. Nes kulturhus og Årnes kino sitt nettsted. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta ukentlig oppdatering om filmer, konserter og andre arrangementer.


Advarsel om Svindelforsøk. Har du mottatt en e-post eller SMS som angivelig skal være fra Aurora Kino om gratis gavekort og tilbud på gavekort er den ikke sendt fra oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg