torsdag 2. mars 2017

Fastlegetelefonen

Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Søk blant alle fastlegene her. Gjøres: helsenorge. Fakturaadresse for helseaktører.


Hvis du ringer fra et annet fylke enn der du er bostedsregistrert, må du oppgi postnummeret i den kommunen hvor du er registrert. Oppgi ønsket Tromsø-lege med ledig kapasitet, ditt navn og ditt personnummer. Oslobunaden lagerfører damebunad på størrelse, kom innom vår butikk for å prøve. Kort venteliste på skreddersøm.


Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Kvinesdal ønsker å være en Vakker, Vennlig og Vågal kommune for sine innbyggere. Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om det som er viktig for deg! Ring Fastlegetelefonen.


Ha ditt fødselsnummer (siffer) klart før du ringer. Du må oppgje personnummeret ditt. Her får du oppgitt namnet på fastlegen, og kan bytte fastlege. Det er mogleg å bytte fastlege inntil to gonger i året.


Bytt fastlege på internett. Når du som helseaktør har avtale med Helfo, får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til. En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo.


Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. Velkommen til Sentrum Legesenter! Hensikten med denne hjemmesiden å gjøre enkelt og raskt for deg å komme i kontakt med oss.


Her kan du gjøre enkle bestillinger uten ventetid på telefonen. Rønvik legesenter er et kommunalt drevet fastlegesenter. Vi har ansatt fire leger og en turnuslege. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse.


Fastlegetelefonen

Bruk av 810-nummeret belaster kun den som ringer med lokaltakst. Fastlegetelefonen , tlf. HELFO Fastlegetelefonen. Hva skjer med journalen min hvis jeg bytter fastlege? Journalen din vil IKKE bli automatisk overført til din nye fastlege.


Hvis du er misfornøyd med tjenesten du har mottatt fra legetjensten, kan du klage på dette. Uavhengig av tjenesten, har du rett til å klage dersom du mener at du ikke har fått oppfylt dine rettigheter som pasient. Pårørende kan også ha klagerett.


Slik bytter du fastlege. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Gå inn på helsenorge. Dersom du flytter til en ny kommune og ikke aktivt velger en ny lege i kommunen, vil du beholde den legen du hadde før flytting.


Du kan selv finne og bytte fastlege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg