torsdag 30. mars 2017

Prostataproblemer

Sjekk ut Psa Verdier Prostatakreft. Prostata er en liten, fast kjertel på størrelse med en valnøtt. Den finnes under bunnen av urinblæren. Fremre del av prostata ligger rundt urinrøret, røret som frakter urin og sæd ut av kroppen.


Dvergpalme kan forsøkes ved hyppig vannlatingsbehov om natten, men studier har ikke vist bedre effekt enn placebo.

Dersom du ønsker å bruke slike naturmidler er det viktig at du har vært hos lege og fått utelukket alvorlig sykdom. Slike midler bør ikke brukes samtidig med legemidler mot prostataproblemer hvis dette ikke er avtalt med legen. Menn som må tisse ofte og som gjerne må opp flere ganger i løpet av natten for å late vannet har prostataproblemer. Et kosthold rikt på grønnsaker og soyaprotein kan forebygge prostataplager. Prostataproblemer som et forstørret- eller betent prostata forebygges ved å gjøre endringer i livsstil.


Det kan være feil dietter, tobakk og alkoholvaner som er årsaken til prostataproblemer og kjertel funksjon minskes. Studier har vist at spesielt fet mat kan være en viktig årsak til problemer i dette området. En sjekk av prostata hos Aleris innebærer vanligvis en måling av PSA i blodet og en klinisk undersøkelse av urolog.

PSA (prostata spesifikt antigen) er et protein som produseres av normale prostataceller og prostatakreftceller. Det er mange forskjellige prostataproblemer og prostataproblemer , som oppstår hovedsakelig hos menn i alderen år eller eldre. De tre vanligste sykdommer i prostata er: betennelse, forstørrelse og kreft.


Som menn alder, kan prostata problemer utvikle seg som prostatakjertelen blir større. I november måneden er det blitt en tradisjon blant menn om å gro bart, for å støtte den årlige kampanjen “Movember”. Målet er å øke bevisstheten rundt menns helse, og å samle inn penger til forsknings- og støtteprogrammer med fokus på blant annet prostatakreft.


Videokonferanse med legen varer i minutter. Tjenesten leveres i samarbeid med Legevisitt. Vanlig legekonfidensialitet gjelder og samtalen vil ikke bli tatt opp. Når bør man ta PSA?


Verdien stiger ved alle former for sykdommer i prostata, inkludert betennelser (), prostatahyperplasi (godartet prostataforstørrelse), urinveisinfeksjoner og prostatakreft (ondartet prostataforstørrelse). SpeediCath - komfort teller! Få gratis vareprøver på kateter nå.


Her kan du få svar på ofte stilte spørsmål om prostatakreft. Snakk med oss Vi er her for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, uansett hvilken situasjon du er i. Kapslene mot prostataproblemer forsyner kroppen med viktige antioksidanter, vitaminer og mineraler slik at du ikke skal få prostata problemer. Enkelte faktorer kan øke risikoen uten at vi kan påvirke dem.

Vi kan likevel ta noen valg som bidrar til å minske risikoen, selv om det ikke gir noen garanti mot å få kreft. Det viktigste å vite om forstørret prostata er at det som oftest er ufarlig, men at det er ubehagelig og at det er hjelp å få. Mange menn med forstørret prostata må også urinere oftere, fordi kjertelen er så stor at blæremuskelen svekkes. Ereksjonssvikt kan ha mange årsaker – i tillegg til psykiske årsaker som prestasjonsangst og psykiske lidelser, kan det dreie seg om kroppslige årsaker som nevrologiske lidelser, diabetes, sykdommer i blodårer og hormonelle tilstander, i tillegg til misdannelser. Kun menn har prostata.


Ettersom menn blir eldre, kan prostatakjertelen blir større. Dette kan forårsake plager, for eksempel nattlig vannlating. Men en forstørret prostata er vanligvis ikke et alvorlig helseproblem. Du kan drøfte eventuelle plager med legen før du bestemmer deg for behandling.


Det er de rød-brune eller svarte bærene fra dvergpalmen som benyttes mot prostataproblemer. Bærene inneholder fettsyrer og andre fettstoffer som er biologisk aktive. Sannsynligvis kan disse stoffene påvirke omdannelsen av testosteron i prostatakjertelen, en prosess som har en viktig rolle i utviklingen av forstørret prostata. Kroniske bakterie- eller parasitt-infeksjoner kan også spille en rolle. Mekanismen bak virkningen til de midlene som finnes mot prostataproblemer , er at de forhindrer celledelingen i kjertelen, slik at den ikke vokser seg større.


Hvis man har mistanke om at prostata er forstørret, kan man oppsøke lege for undersøkelse. Det finnes medisiner man kan ta og inngrep man kan gjøre for å få mye bedre livskvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg