mandag 13. mars 2017

Kommunale boliger

Skal du bygge nytt hus? Fiskarhedenvillan hjelper deg gjennom hele prosessen. Realisere boligdrømmen og bygg ditt hus med oss. Bestill gratis huskatalog i dag.


Kommunale boliger

Informasjon om å leie kommunal bolig på norsk, engelsk, arabisk og somali. Boligbygg, kundesenter, bomiljøvakt. Jobb i Oslo kommune. Kommunal bolig er i utgangspunktet et midlertidig tilbud om å leie en bolig som Trondheim kommune eier. Vi har ulike typer boliger.


Dersom du har problemer med å ivareta dine interesser på boligmarkedet har du mulighet til å få leie nøktern og egnet kommunal bolig. Stiftelsen Kommunale Boliger. Alle har rett til ett trygt hjem.


Kontoret er stengt fra fredag desember til. Gjennomgangsboligene er ment som hjelp til boligsøkende i en overgangsperiode, med en tidsbegrenset leietid på år. Det er stor etterspørsel etter disse boligene og det forventes at man på egen hånd eller med råd og hjelp fra kommunen har forsøkt å skaffe seg bolig på det private leiemarkedet. Se hele retningslinjene her.


Er det flere søkere enn ledige boliger , må vi prioritere søkerne med størst behov. Målgruppe: Leietaker i, eller søkere. Du får tilsendt et skriftlig svar som beskriver hva slags bolig du har fått og hvem du kan kontakte om du har spørsmål. Etter at du har mottatt positivt vedtak om leie av kommunal bolig, vil du vanligvis bli tildelt en bolig i løpet av seks måneder. Hva skjer om det ikke finnes ledige kommunale boliger ? Da vil du bli satt på venteliste i påvente av ledige boliger som tilfredsstiller dine ønsker.


Kommunale boliger

Husleie, strøm evt. Søk om velferdsbolig. Formålet med kommunale boliger. Søknadsskjema - kommunal velferdsbolig. Hvem kan få tildelt en kommunal bolig? Leie av kommunal bolig.


En kommunal utleiebolig er et knapphetsgode og er ment som en midlertidig løsning i en vanskelig livssituasjon. Kommunale boliger tildeles husstander som har behov for bistand til å skaffe seg et egnet bosted. En ledig bolig tildeles etter en nummerert søkerliste og etter følgende kriterier: 1. Tildelingen blir foretatt av et administrativ utvalg, etter en behovsvurdering. Er antallet søkere som fyller grunnvilkårene større enn antall kommunale boliger til disposisjon, skal det gjøres en prioritering mellom søkerne som oppfyller vilkårene. Ved prioriteringen skal det legges vekt på søkernes ulike behov og hvilke type boliger som er tilgjengelige.


Kommunale boliger

For å bli vurdert må du på grunn av økonomiske, sosiale eller helsemessige forhold ha små muligheter til å finne bolig selv i det ordinære markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg