tirsdag 14. mars 2017

Nav tannlege

Tannhelse i folketrygden, økonomisk støtte til tannbehandling NAV. Hovedregelen er at man som voksen betaler all tannbehandling selv. Dette selv om tannlegen kan tilby rimeligere behandling enn det som tilbys i DOT.


Personer som bor på institusjon eller mottar hjemmesykepleie i mer enn tre måneder, får gratis behandling av den offentlige tannhelsetjenesten. Tannlegen vurderer dine rettigheter. Med vår lidenskap innen perfeksjon og kvalitet vil du bli godt tatt vare på under alle våre behandlinger.

Vi benytter oss kun av det nyeste og beste innen teknologi og tannhelse, og har som mål at behandlingene blir så behagelige og smertefrie som mulig. Det må da være klart at forholdet er en yrkesskade, eller det må være særlige grunner til at skademelding ikke er sendt innen fristen. Trygderefusjon Ved operative inngrep kirurgisk fjerning av visdomstann eller rotamputasjon.


Ved behandling av periodontitt (tannløsningssykdom) Ved tanngnissing. Noen får plager av denne overbelastningen. Den kan føre til smerter i hode, nakke og kjeve. Etterhvert kan resultatet bli sprukne. Det er ikke alt hos tannlegen du må.


Hvis du ikke kan betale for din egen tannbehandling kan du søke om å få dekket utgiftene helt eller delvis hos Nav.

De vurderer sammen med deg. Alle tannleger er pålagt å legge inn priser på nettstedet. Se hele prislisten til den valgte tannlege. Filtrer også på åpningstider, studentrabatt, parkeringsplass og universiell utforming. Time på dagen og lang åpningstid.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vi kan hjelpe deg med din tannbehandling. Vi tar imot pasienter som får økonomisk støtte fra NAV. Dyrt med tannlegebehandling for alle HAR BLITT BEDRE: Ifølge statssekretær Lisbeth Normann (H) har stadig flere fått støtte til tannbehandling de siste årene. De fleste praktiserende tannleger vil nok ha nytte av artikkelens orientering om det juridiske og formelle omkring det vi ofte kaller sosial- og flyktning-søknader.


Generelt har en ikke krav på gratis tannlege hvis du har uføretrygd fra NAV. Så hvis du har noe tjenester fra din kommune, kan nok dette også kanskje gjelde gratis tannlege. Autorisasjon gis av Helsedirektoratet. Som tannlege må du forholde deg til mange lover og regler. Eksempler er krav til journalføring og pasientmedvirkning.


NAV til tannbehandling. Med den nye rekvisisjonen kan vi starte arbeidet med å behandle tennene dine. Våre tannleger kommer å følge opp saken din og bekrefter for saksbehandleren din at din tannbehandling er absolutt nødvendig.

Tannkontoret utfører ingen behandlinger som ikke er godkjent av NAV. Her kan du lese om hvilke sykdomstilstander som kan gi deg rett til å få dekket noen av tannlegeutgiftene dine fra HELFO. Be tannlegen eller tannpleieren om en vurdering av rettighetene dine. Utfyllende informasjon om Diagnoser og tilstander som kan gi rett til stønad til tannbehandling.


Sjelden medisinsk tilstand. Du kan også lese mer om sjeldne medisinske tilstander på helsenorge. Prisforskjellen mellom ulike tannleger kan være store, og stønaden kan dekke et rimelig tannlegebesøk.


Slik vurderes det om du kan få støtte til tannbehandlingen fra NAV. Har personen egen inntekt? Regler om korttidsfravær i arbeidstiden praktiseres ulikt på ulike arbeidsplasser og også innad på større arbeidsplasser.


Dette gjelder blant annet besøk til lege, tannlege , fysioterapeut, kiropraktor mv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg