torsdag 9. mars 2017

Føler meg gravid

Spørsmål: Dette spørsmålet har du sikkert fått utrolig mange ganger før, men jeg må spørre likevel: Jeg er nå gravid i uke 16. Har ikke hatt noen graviditetssymptomer. Men burde ikke magen begynne å vokse snart? Det syns ikke i det hele tatt. Har heller ikke lagt på meg noe enda.


Føler meg gravid

Føler meg heller ikke gravid , men det er egentlig deilig. Blir mer sliten og det er alt. Bortsett fra at underlivet kjennes fullt og tungt.


Hcg stiger bra Foreløpig og jeg skal ta ny hcg igjen i morgen eller fredag. Nå har mye gått over! Har vondt i magen tidvis, men jeg har nesten ikke ømme bryster, og jeg er ikke kvalm.


Føler meg gravid

Om graviditetstegn, graviditetstest m. I begynnelsen var jeg trøtt og ble fort sliten. Eneste er at jeg har fått større pupper og er litt mer trøtt på kvelden en ellers. Jeg føler meg gravid og har symptomer som at mensen har blitt borte, ømme bryster, murring i magen og slapp og sliten. Når hun var gravid var gravititetstesten og den hun tok hos legen begge negative og hun var gravid. Lurer på om eg er gravid.


Går på p-stav så vett sansjen er liten til ingen, men føler meg gravid ! Føler at jeg ikke klarer glede meg helt, føler ikke at det er sikkert jeg blir mor Høres tåpelig ut, vet det. Mamma har født barn og var ikke dårlig i det hele tatt. Har bare hatt dårlig matlyst og vært litt uggen noen uker, og vet at det kan avta ved uke 12. Ble bare så rart å plutselig føle meg i så god form.


Føler meg gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Jeg har et veldig fint forhold til kjæresten min og barnet er absolutt ønsket men jeg er lei meg i lange perioder siden jeg ble gravid og føler meg fullstendig avkoblet fra spiren. Jeg har slitt med spiseforstyrrelser og jeg merker at det sliter på meg at jeg nå mis. Herregu så tung jeg føler meg. Og kan ikke si jeg føler meg gravid nei. Ikke rart at føttene mine verker og at ryggen min sliter i de fleste sittestillinger.


Var hos legen i forrige uke legen og fikk bekreftet svangerskap i livmoren. Ta Clearblue-quizen for å se om symptomene dine kan være en tidlig indikator på graviditet. Er du fortsatt usikker?


Vi hjelper deg med å velge riktig graviditetstest, slik at du kan være på den sikre siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg