onsdag 22. mars 2017

Avent smokk nyfødt

Gir trøst og komfort til barnet ditt. For barn mellom 0-måneder! Se Philips store utvalg her! Lei av lang kø på apoteket? Bestill Avent smokk fra Farmasiet hjem til deg.


Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Smokker med navn, Navnelapper, Smokkesnor med navn, Barnebestikk med navn. Vi tar godt vare på de små.


Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Sjekk ut smokk avent. Kosekluten er myk og lett slik at babyer kan holde den tett inntil seg for å føle seg trygge. Den er lett synlig og kan løsnes fra smokken for enkel rengjøring. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Avent smokk nyfødt

Avents minismokk er en silikonsmokk som er utviklet for små babyer. Avent narresmokk nyfødt til jente 0-måneder. Det lille og lette skjoldet passer perfekt til den nyfødte uten å berøre nesen. Skjoldet til smokken er gjennomsiktig, noe som gjør at smokken føles lettere.


AVENT Natural tåteflaske er laget for å gjøre matingen så naturlig og komfortabel som mulig. Den er ergonomisk utformet slik at den er lett å holde i alle vinkler både for mor, far og baby. Brystformet bred smokk slik at babyen skal få et naturlig tak, slik som når den dier, dette gjør det enklere å kombinere amming og flaske. Sett med stk smokker.


Avent smokk nyfødt

Egnet fra 0-måneder. Passer for babyer takket være sitt ekstra lette og slanke design. Fremmer naturlig amming. Babyen tok smokken uten problem og så ut til å like den, men hadde en lei tendens til å få slått den ut av munnen fordi den har et slags håndtak på smokken. Mener dette er helt unødvendig å ha på en smokk.


Kjøp på nett og få produktet levert på døren, eller hent i ditt nærmeste Apotek. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. MAM, NUK og Avent fra 0-mnd og 0-mnd. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Flat, dråpeformet symmetrisk smokk sikrer naturlig utvikling av gane, tenner og gummer.


Myk ape med mykt smokk. Philips Avent mini smokken er utviklet for små babyer, nyfødt og prematur. Apen gjør det enkelt å finne smokken. Kompatibel med alle smokker. Smokk med mykt og fleksibelt skjold.


Ortodontisk smokk som er fri for BPA. Vaskemaskin vennlig. Ditt sted for alt du trenger til barnet!


Avent smokk nyfødt

Bruk av smokk kan tilsløre barnets behov for mat dersom den blir introdusert før ammingen er godt etablert. Det kan også føre til lavere melkeproduksjon og kortere ammeperiode. Men mange bruker også smokk uten at det skaper problemer for ammingen, og opplever bruk av smokk som positivt for dem og barnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg