tirsdag 21. mars 2017

Kvise i underlivet

Når det gjelder underlivet , er det vanlig med legebehandling for å hindre spredning av viruset. Molluskene kan frysebehandles, skrapes vekk, eller man kan smøre på kjemiske midler. De samme legemidlene som brukes til å behandle vorter, kan også foreskrives.


Det kan altså være flere årsaker til kviser i underlivet. Vonde kviser i underlivet. En mer alvorlig tilstand er dype kviser eller byller i underlivet. Zangani forklarer at dette skyldes en betennelse i hårsekken og svettekjertler som hovedsakelig ses i armhuler, lysken, genitalia og under brystene hos kvinner. Det danner seg ømme, betente knuter i disse områdene som kan sprekke og tømme seg.


Jeg er en jente på år som i den siste tiden har vært plaget av opptil flere byller (muligens kviser) i underlivet. Det hele startet for omtrent uker siden, og jeg har hatt opptil ca. Men en ting er å få en liten kvise på haken, det er noe helt annet å få en såkalt kong. Dette er større kuler eller byller som ofte blir røde, hovne og svært vonde, og de kommer gjerne på svært upraktiske steder som i lysken, under armene eller rundt rumpesprekken. Det er mange kjønnssykdommer som forårsaker humper, vorter, sår eller kviser å vises rundt underlivet.


Chancroid forårsaker en stor pus-fylt kvise skal vises i genital regionen. Dette kvise slutt åpner opp og blir til et stort sår. Jeg har nå hatt en kviselignenes sak i underlivet i sikkert ett år nå.


Jeg får den virkelig ikke bort. Noen ganger hvis jeg klemmer på den så kan det komme hvitt ut som når man klemmer en kvise. Men den blir liksom ikke tom og den bare er der, stor og ekkel. Jeg så at jeg nylig hadde fått et stort kvise, i underlivet.


Jeg søkte litt på nettet, og der leste jeg alt fra at det var en sykdom,. Den er rød og stor. Du kan ha helt rett i at dette godt kan skyldes en slags kvise , eller rettere sagt en byll, som er en lokal ansamling av puss som er omkranset av vanlig vev. Absesser er ofte forårsaket av at man har fått noe gjennom huden slik at bakterier har kommet inn.


Slike tilstander er ofte ekstremt smertefulle og huden over blir rø hoven og spent. Det var en kul i underlivet som virket mest som en underjordisk kvise. En hard klump under huden liksom, som vokste seg større når jeg pirket og plaget den. Nesten som å ha en ert under huden.


Stakk aldri hull på den, men til slutt sprakk den av seg selv og jeg klemte ut innholdet. May Liss Onshuus, hudterapeut og innehaver av Drammen hud-, kropp- og fotpleie, forklarer at en kvise er en inflammatorisk tilstand i talgkjertlene og de hårsekkene som er tilknyttet talgkjertelen. Talgkjertlene er i hele kroppen, så man får ikke gjort noe med dem, men de har faktisk ikke bare en negativ side.


Startet av bestitest år siden hei,jeg har fått en slags kvise i underlivet , den var som en kvise man får i underlivet , sånn hvit aktig. Er dette en vanelig kvise ? Sopp i underlivet - kjerringråd. Det er så vanlig at det alltid er tilstede i underlivet.


Det er først når det blir for mye av det at vi kaller det en soppinfeksjon. Det er som oftest kvinner som merker sopp i underlivet , men menn kan også ha det selv om de ikke har mange symptomer på det. Det skulle jeg selvsagt aldri ha gjort for nå er den blitt skikkelig betant. Rød og hoven og det stikker skikkelig.


Må jeg til legen i morgen,, må jeg. Du har sikkert opplevd å få en dyptliggende kvise som liksom aldri vil opp til overflaten, men bare ligger der som en vond og irriterende liten byll. Hva skal du gjøre og – ikke minst – hva skal du IKKE gjøre med en underjordisk kvise ? Hva er svettekjertelbetennelse?


Svettekjertelbetennelse - hidradenitis suppurativa (HS) på fagspråket - er en betennelse i hårsekkene i områder på kroppen med svettekjertler, oftest i armhuler eller lyske, men kan også forekomme rundt kjønnsorganer, endetarm eller under brystene hos kvinner. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som cottage cheese-lignende. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket.


Dette er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge og rammer særlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg