fredag 3. mars 2017

Ferie dubai

Ferie dubai

Bestill din drømmeferie til Dubai i dag. Book fly og hotell med Apollo her! Ta med deg familien eller kjæresten, og nyt late dager i flotte omgivelser. Gjør turen til Dubai uforglemmelig. Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt.


Ferie dubai

Vings reiser til Dubai. Hva med en langhelg i Jumeirah, eller en lengre ferie som du fordeler på to ulike reisemål? Ikke langt fra hotellene ligger de milelange, hvite og rene sandstrendene – ved Jumeirah Beach er de spesielt flotte. Brettseiling, vannski og dykking i det veltempererte havvannet er bare noe av det du kan bedrive på ferie i Dubai.


Dubai er ørkenhovedstaden og kan tilby noe for alle, enten det er for en langweekend eller en lengre ferie. I Dubai får du sol året rundt og femstjerners luksus kombinert med et arabisk eventyr. Man bør heller ikke legge sin romantiske kjærestetur til Dubai , da det er forbudt å bo sammen eller å dele hotellrom med en person av motsatt kjønn, dersom en ikke er gift eller har nært. Dubai er kjent for sine overdådige luksushoteller, men vi satset i stedet på et billigere leilighetsalternativ ved Bur Dubai der vi betalte rundt 7kr per natt.


For oss passer den varianten perfekt ettersom vi da kan lage noen av måltidene hjemme i stedet for å spise ute. Nå, for eksempel kan du reise til Dubai fra kr. Ettermiddagste på 7-stjerners hotell Det er mange fantastiske restauranter i Dubai. Spis thaimat på The Mango Tree restaurant nær Burj Khalifa.


Her har du god utsikt over Dubai Fontain, hvor vannet skyter 1meter opp i luften og danser til musikk. Samtlige biler er utstyrt med barnesete. Disse taxiene er lett å få øye på ettersom bilen og sjåføren er kledd i rosa.


Lei gjerne en rosa taxi en halv eller en hel dag dersom du vil ta med familie på litt sightseeing. Trafikken i Dubai er ganske heftig og det kan være vanskelig å spasere selv korte strekninger. I Dubai er kollektivtilbudet (t-bane, trikk, buss) godt utviklet og billig å bruke. I Abu Dhabi sentrum er buss et billig, men lite effektivt alternativ.


Leiebil eller taxi benyttes i utstrakt grad og er rimeligere enn i Norge. Det finnes buss og taxiservicer som knytter de ulike emiratene sammen. Med Spies kan du rejse til Dubai , lige når du vil, og være væk lige så længe du har lyst. En uge i Jumeirah Beach eller måske en længere ferie , hvor du oplever to forskellige rejsemål. REJS TIL DUBAI OG EMIRATERNE ÅRET RUNDT!


Ferie dubai

Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill. Dubai har alt du trenger for en innholdsrik ferie. Fine strender, imponerende hotell og uslåelig shopping. Ultramoderne skyskrapere kombineres med et snev av Orienten.


Det solsikre klimaet og flytiden på drøye timer er andre detaljer som gjør at så mange velger å reise til Dubai. Dubai og naboemiratene ligner ingen andre reisemål. Planlegger du en reise til Dubai ? Utforsk våre beste tips til steder å dra og ting å gjøre i Dubai , og begynn å planlegge din perfekte ferie i Dubai her hos Visit Dubai. I Dubai findes alt man kan ønske sig til en solferie med meget indhold.


Ferie dubai

Fine strande, imponerende hoteller og perfekt shopping. Dubai : Her har du ikke lov til å leie kjæresten (VG Nett) I Dubai risikerer du fengsel eller deportasjon for brudd på landets svært strenge moralske regler. HaraldStorDubai : Hva er prisene for å spise på resturangeir i dubai ? Får en vin og øl til maten?


Vi skal en tur til vinteren, par i voksen alder. Finnes det pub i dubai ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg