torsdag 23. mars 2017

Badeland tyrkia

Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Se våre reiser til Tyrkia her. Bestill din drømmeferie på ving. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her!


Kjapt og lekende lett å booke med.

Vi på Nazar har spesialisert oss på hotell som ikke bare er hotell, men også badeland. Hotell med badeland. På disse All Inclusive-hotell går du inn i en verden av vann som alle vanntilhengere vil elske. Her finnes flere ulike vannsklier – lange som korte, bratte som snirklete samt trakter, rør og bumeranger! Stor vann park med mange sklier og bassenger!


Drar gjerne dit igjen da mine barn i alderen 8-år alle hadde en kjempe fin dag der! Er noe for en hver alder der, også voksne. Nazar er en del av TUI Travel Plc London, verdens største reisekonsern.

Vi lover våre gjester en annerledes ferieopplevelse på hoteller som man ikke finner hos andre på det nordiske markedet. Sealanya- svøm med delfiner. SEAPARK - ATLANTIS undersjøisk by Türkler , nær Avsallar Alanya Tyrkia : EFTALIA ISLAND NYTT BADELAND NÆR AVSALLAR ALANYA- ALL INCLUSIVE for en dag! Water Planet Aqua Park, Alanya: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Water Planet Aqua Park i Alanya, Tyrkia på TripAdvisor.


På hotellene kan dere velge mellom flere vannsklier, og badelandene på de ulike hotellene er designet for å passe for hele familien. Tyrkia , med sine flotte strender, varierte natur, gode mat og lave priser er et populært ferieland om sommeren. Vi kan dessuten friste med moderne all inclusive-hoteller, flere TUI Blue For Families med aktiviteter og flere TUI Blue For Two med fokus på ferie for voksne.


Husk å ta med badetøy til både store og små! Vil dere ha fart og spenning på ferien så er Aqua Splash riktig for dere. Alle hotellene på denne siden har et stort bassengområde for hele familien. Her ser du alle våre hotell som har vannsklier for barn og ungdom, og som samtidig har All Inclusive. Dette er ferien for den kostnadsbevisste barnefamilien som vil ha et hotellopphold som gjør ferien morsommere!


I Tyrkia finner du noen av Europas vakreste strender langs turkiskysten. Her får du solfylte dager, lange strender og utrolig god mat! Slikk solen og finpuss på brunfargen dagen lang, og bli kjent med Tyrkias fascinerende kulturhistorie mens du vandrer i de fargerike gatene. Eksklusiv leilighet Alanya Mahmutlar Oba Tosmur Cikcilli Avsallar villa Alanya Kargicak Tyrkia.


Tyrkia har også et innlandshav, Marmarahavet, som av geografer brukes som skillelinje mellom Europa og Asia. Tyrkia regnes ofte også som en del av det geografiske området Midtøsten.

Landets offisielle språk er tyrkisk, som er morsmål for omtrent prosent av landets befolkning. Tyrkia har mange flotte byer og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den byen som passer til dine behov. Derfor kan du her lese en beskrivelse av herlige badebyer i Tyrkia , og se hvilke typer feriegjester de hovedsakelig passer for. Så ta kontakt med resepsjonen, dersom du ser et hotell som ser ut til at de har et vannland som du synnes ser interessant ut ! De fleste hotell har også flere basseng, forskjellige rutsjebaner som passer våghalsene, og noen som er passelige for de aller minste. Det arrangeres også raftingutflukter.


Foretrekker du aktiviteter på lan er her både fotball, tennis og volleyball. Det finnes også et badeland sentralt i byen. Bli med på våre utflukter for å oppleve mer av Alanya og området. Shoppingmekka i Alanya Tyrkia er virkelig et shoppingparadis, og Alanya er intet unntak.


Til deg som har reist mye og kanskje søker etter en helt ny og annerledes opplevelse: Forsøk Kappadokia – maken til reisemål som dette fjellområdet midt i Tyrkia skal du lete lenge etter! Republikken Tyrkia eller Den tyrkiske republikken, er et land mellom Svartehavet og det østlige Middelhavet. Landet grenser til Georgia i nordøst, til Iran, Aserbajdsjan og Armenia i øst, Syria og Irak i sør, Hellas i vest og Bulgaria i nordvest. Badeland Alanya Tyrkia.


SEALANYA- Europas største Aquapark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg