tirsdag 3. november 2015

Retter med laks

Retter med laks

Prøv en lakseburger med syrlig fenikkelsalat. Vi har oppskriften. Her får du ny inspirasjon.


Retter med laks

Lakseburger med ingefær- og wasabiertepuré av Aicha Bouhlou Jeg er opptatt av gode råvarer, og et enkelt variert kjøkken. Min tanke er at det ikke skal være vanskelig å lage lekre og velsmakende retter. Den røde fisken er nydelig både rå, stekt, ovnsbakt, røkt og gravet. Laks er ofte en favoritt når det kommer til fisk. Spis den som filet, i fiskesuppe, som burger, i wok, i wrap eller selvfølgelig som sushi.


Laks ligger i top-over de mest populære fisk på danskernes middagstallerkener. Med sit karakteristiske, lyserøde kød sætter laks kulør på ethvert fiskebord. Det finnes mye dokumentert forskning på at fet fisk, som laks og ørret, har positiv gevinst for barn og unges læreevner, vekst og helse. Et godt bud på de tilbagevendende aftensmadskvaler er: Laks ! Faktisk snarere det modsatte!


Retter med laks

Se med her, hvor vi har samlet opskrifter med laks , du kan lave på minutter. Smak til med soyasaus og dryss over korianderblader. Kremet pasta med laks og valnøtter.


Bytt gjerne ut laksen med røkt laks hvis du foretrekker det. Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn. Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat. Prøv fx en bagt laks i ovn med lækkert tilbehør, en lækker laksetærte eller skindstegt laks serveret med kartofler i lime.


Retter med laks

Gennem tiden har vi udviklet mange lækre opskrifter med laks , og vi har samlet alle de bedste lakseretter herunder. Servér retter med laks ved enhver anledning. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Enkle og smakfulle retter med laks og torsk som passer godt som restemat.


Middagsrester er et kjent fenomen og kan føre til hodebry. Også er det så enkelt og raskt å lage. Pasta med laks er kjempegod hverdagsmat.


Alle oppskriftene du finner her er unnagjort på under minutter. Det er også lett å variere laksepastaen. Du kan smake sausen til med det du liker best om det er sitron eller tomat og basilikum. Sitronsausen blir ekstra god med persille og vårløk. Alt-i-en-bolle retter er supertrendy.


Og dampet laks i bolle med risnudler, gulrøtter, mango og vårløk, toppet med en krydret og sødmefull soyabasert saus er utrolig enkelt å like. Bedre fast-food skal du lete lenge etter, og at laks i tillegg er sunt er ren bonus! Leder du efter den perfekte forret med laks ? Der findes næsten så mange muligheder, at det kan være svært at vælge. Klik og find den perfekte opskrift på forretter med laks ! Laks med rød curry paste og kokosmelk.


Slik bruker resten av verden laks. Barnas laks på kun 20. Klik ind og lad dig inspirere til retter med laks. Lad dig inspirere og servér lækker mad med røget laks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg