fredag 6. november 2015

Gave til mannen

Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Se utvalget på GoDream. Godt for både kropp og sjel! Er du som nordmenn flest? Gi en reise eller opphold!

Vi har gaver som passer de fleste. Hos oss finner du gaveartikler, gode og smaksrike varer, til venner og familie. Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner.


Gi din mann et gavekort på opplevelser i gave ! Mange av opplevelser passer for to, så du kan bli med! Rådene fungerer godt til bursdag, farsdag og jul for eksempel. Et av mine foretrukne tips er Ølsmaking-jeg har vært på mange slike (jeg er en ølhund som man kaller det) og dette er rett og slett veldig gøy!


Han på 2 3 eller 90.

Slips Oppgrader det gamle slipset hans! Her finner du garantert en julegave til han! Treningsklær Treningsklær er en motiverende og nyttig gave. Dropp slipset og gi bort noe morsomt og annerledes til mannen som har alt.


Unike, tøffe og morsomme gaver til menn. Gaven alle skulle ønske de hadde gitt. Da kan de bygge seg videre til den ultimate jernbane, til glede for hele familien. Jeg skal gi min samboer deler til jernbane i år,slik at han endelig kan få oppfylt sin store drøm.


Kanskje dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave ? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten. Opplevelsesgave – gave til. Jeg trenger tips til en super gave til mannen min, han er alltid utrolig flink til å gi meg fine gaver. Han fortjener noe fint tilbake, men jeg er blank!


Har fiskeutstyr til tusen, turutstyr, klær, bilutstyr, båtutstyr, dykkeutstyr, datautstyr, teknologi han vil ha osv. Ikke parfyme eller smykker. Gi mannen en utrolig opplevelse!


Denne opplevelsen fungerer like bra som en gave til eldre menn , som en gave til en 30-årig mann.

Det eneste de skal ha til felles er eventyrlyst og nysgjerrighet. For her er det bare å gjøre seg klar til en magisk sledetur gjennom vakkert vinterlandskap i Nord-Norge. En feil mange gjør, er at siden de ikke helt vet hva mannen ønsker seg, så kjøper de en gave som mer eller mindre er rettet mot en selv. Det finnes mange eksempler på gensere og skjorter mannen har fått i julegave, som han aldri ville ha kjøpt selv. Så lytt til mannen , og gi med hjertet.


CoolStuff har morsomme, annerledes og innovative gaver og ting, og på denne siden gir vi deg våre beste gavetips! Finn Gaver Trenger du gavetips? Han er også veldig økonomisk av seg og ser ikke noe poeng i gaver som ikke er håndfast om dere skjønner:) Han er også gjerrig, men har alt av ting han ønsker seg og trenger.


Vi hjelper deg å finne en perfekt julegave til han eller henne. Velg blant julegaver til kjæresten, venninnen og hele familien. Gjør dine valg i søkeboksen ovenfor og vi vil gi deg gode julegavetips som passer til den du har valgt. En varm lue kan også være en hyggelig og en mer overkommelig gave , legger han til.


Julegavetips til bror Til bror kan du lett komme unna med noe litt barnslig. Moteblogger og PR-agent Henrik Skansen råder deg til å kjøre på med gadgets eller gavekort på en butikk som interesserer han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg