onsdag 11. november 2015

Ferie split

Unngå å betale for mye. Tusenvis av billige reiser på FINN. Book ditt fly og hotellrom her. I tillegg er dette byen for kultur og historie, palasser og katedraler.


De fleste er over 5år gamle. Landet har et variert tilbu som faller i smak hos de fleste.

Flotte turmuligheter for fotturister, vannsport, vingårder, god mat, båtutflukter, og sol og bad. På ferie i Dalmatia er du aldri langt unna flotte byer, vakre strender og spennende historie. Landet er også perfekt for deg som liker å reise rundt på egen hånd og gjøre egne oppdagelser, enten du reiser rundt med båt i den dalmatiske skjærgården, med buss langs Adriaterhavskysten eller med leiebil rundt på Istria-halvøya. Bestill turer og aktiviteter online! Vann Vannet fra kranen er rent og kan drikkes i hele landet.


Mitt viktigste tips er at dere ikke stresser for å skulle gjøre alt når dere først er på ferie der nede. Om du velger å legge ferien din hit kan du kombinere storby, strender og vakker historie. Nøye utvalgte og rimelig hotell.

Pakkereiser og flybilletter. Byens suverent største attraksjon er den gamle bydelen, som i de fleste byguider omtales som Diocletians Palass. Split - et shoppingmekka!


Hele gamlebyen er utnevnt til verdensarv av UNESCO og består i stor grad av et romersk keiserpalass. Du kan både vælge et hotel ved stranden, eller et som ligger så centralt, at det faktisk er en del Diokletianus gamle palads. Kroatia, er ferieikroatia. SPLIT ER KROATIAS NEST største by, og kanskje den som gir deg det største mangfoldet.


Du kan nyte late dager på stranden Bavice som ligger i hjertet av sentrum eller oppleve arkeologiske severdigheter og kulturelle monumenter. Et av disse arrangementene er rafting på Cetinaelven, en tur på rundt fire timer og velegnet for de fleste. Ellers kommer man selvfølgelig ikke utenom et besøk i gamlebyen. Den har mange historiske og kulturelle severdigheter.


Se alle priser, les mer og gå videre til bestilling. Dagen i dag er din egen – reiseleder gir forslag om hva du kan gjøre og organiserer gjerne noe for de som vil. Adriatic Fast Ferries, Snav and ENVIRA Sibenik, going to destinations. Kontakt oss for personlig og rask service - Seatravel tilbyr kun kvalitetsbåter, har prisgaranti og det største utvalg.


Har god erfaring med privat overnatting i Makarska. Hvis Dere skal en tur til Bosnia som ligger noen timer fra Croatia så vil jeg anbefale Mostar.

Finn feriehus eller leilighet i Bol hos HomeAway – hytteutleien med det største internasjonale utvalget på nett! Zlatni Rat, “Det gylne hornet”, er en av Europas fineste strender. Stranden består av hvite, varme og runde småsteiner, omgitt av verdens klareste vann. Inntrykk etter ferie er mange og gode.


Her får du fem gode tips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg