mandag 2. november 2015

Lerke dalegarn

Lerke dalegarn

Lerke er et mykt og slitesterkt helårsgarn i fin merino-bomulls-blend. Her er et godt garn til finere strikkeplagg og når ren ull er for varmt. Line Langmo Påfugl. Natural Lanolin Wool.


Pure ECO Baby Wool. Lerke Pluss er et mykt og slitesterkt helårsgarn i fin merino-bomulls-blend. Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering.


Myke og behagelige garnkvaliteter som tåler maskinvask og holder seg fine etter lang tids bruk. Filtrer Nullstill filter Produktgrupper Alle. I samme nøste får du de beste egenskaper fra to garnkvaliteter.


Lerke dalegarn

Bomullsgarn er praktisk, fordi det enkelt kan vaskes på høyere temperaturer end ullgarn. Lerke egner seg godt til strikke- og hekleplagg til alle aldersgrupper, og er svært behagelig i bruk året rundt. Vinterbomull og Sommer ull er populære kallenavn for dette fantastiske garnet. Den unike blandingen av merino og bomull gjør Lerke til et mykt og slitesterkt garn av høyeste kvalitetet.


Garnet er mykt og behagelig mot huden og det klør ikke. Det er også behagelig å strikke med og ikke minst blir plaggene holdbare i bruk. Dalegarn står for kvalitet, mote og tradisjon. De har et bredt sortiment av både klassisk, rundspunnet ullgarn og flotte bomull- og ull-bomullkvaliteter, samt eksklusive garn i silke, kid mohair og alpakkafiber. Falk, Heilo, Lerke og Babyull er noen av kundenes favoritter.


Lerke dalegarn

Vi tilbyr et bredt sortiment innen Babygarn på nett. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fokuset er i dag, som tidligere, rettet mot å skape produkter av høy kvalitet, ved bruk av gode råvarer.


Vanilje, Pistasj, Aquagrønn, Plomme, Lys denim melert og Denim melert. Cortinakjole strikket i Lerke - myk og lun, men ikke for varm. Garnet inneholder merinoull og egyptisk bomull. Velg farge og størrelse. Dette er en strikkepakke med garn og oppskrift.


Lerke dalegarn

Passer både til voksne og barn, og er like fint til strikking og hekling. LERKE -familien er en storfavoritt hos oss, og har blitt mange mamma. Det myke, deilige garnet i lekker merino-egyptisk bomull-blend er et perfekt helårsgarn som funker til alt fra babyens første hentsett til ungenes hverdagsfavoritter. Den fine blandingen av merino ull og bomull gjør det til et mykt og slitesterkt garn av høyeste kvalitet.


Det er et superblødt og slidstærkt helårsgarn, som især egner sig godt til finere strikketøj, eller når ren uld bliver lidt for varmt. Lille Lerke er en tynnere utgave av det populære garnet Lerke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg