fredag 27. november 2015

Madrid severdigheter

Madrid severdigheter

Bestill populære turer på Viator. Rask og enkel kjøpsprosess. Brede avenyer, museer, monumenter og vakre parker bryter opp byspredning. Her er det attraksjoner og severdigheter for alle turister!


Madrid severdigheter

Byen har over millioner innbyggere og i storbyområdet bor det om lag millioner mennesker. Dette gjør den til den tredje største byen i EU. Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt. Hvorfor stå i kø i billettluker i ferien når man kan bestille alt hjemmefra?


Halve gleden er jo å drømme seg bort og sette opp planer for reisen. Denne storbyen har alt man trenger av shopping, kultur og underholdning, og er en populær by for weekendturer. Men det det ikke har av strandlivets spanske gleder, tar det igjen i form av matopplevelser, kulturopplevelser og storbyliv.


Madrid severdigheter

Velkomment til solskinn, severdigheter , restaurant og mye moro. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Få mest mulig ut av hvert eneste øyeblikk på turen.


Slipp stresset og bestill på forhånd. Finn de beste opplevelsene, turene og ferieaktivitetene på GetYourGuide. Finn de heteste stedene, gå på sightseeing eller shopping og oppdag nye restauranter. Videre er Retiroparken som ligger midt i sentrum absolutt verdt et besøk. Arenaen er overveldende, og tåler man ikke å se tyren lide og høre spanjolens brøl, kan man alltid forestille seg, hvilke blodige kamper som utspiller seg i den enorme arenaen.


Mange severdigheter , mye god (og kjent) mat. Og ikke minst mulighet til å være oppe. Her er utallige gallerier i toppklasse, men har du bare tid til ett, så gå i Prado – her er verdenskjente kunstverk gjennom sju århundrer presentert. Madrid kan tilby mye hyggelig for barn. Alalpardo har mange severdigheter og attraksjoner og er verdt en byferie eller en helgetur.


Se anmeldelser og tilbud som gjør det enklere for deg å velge hotellet som passer deg best. Plaza Mayor har hatt mange funksjoner gjennom historien, blant annet ble vranglærere brent her under inkvisisjonen. I tillegg har plassen blitt brukt til tyrefekting, fotball kamper og diverse parader. Byen ligger forbløffende flott ut til Atlanterhavet og den baskiske natur danner en flott grønn ramme om byen. Severdigheter og attraksjoner.


Madrid severdigheter

La oss se litt systematisk på noen av høydepunktene for turister. Begge har masse severdigheter og attraksjoner, samtidig som de faktisk er trivelige å oppholde seg i. Sagrada Familia er den verdensberømte kirken som alle har hørt om og som aldri blir ferdig, men i tillegg til denne finnes det mange andre storverker av. Spania er altså et mangfoldig land. Forhåndsbestill på Ticket Service før din reise – trygt, enkelt og rimelig!


De underlige formasjonene i landskapet foran oss ser ut som de hører hjemme på månen. Eller kanskje i en kommende tidsalder… Av Rikke Iuell Printz Vi har tatt turen til Murciaregionens sydvestlige hjørne, til den lille fiskelandsbyen Bolnuevo som ligger mellom Mazarrón og Águilas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg