onsdag 18. november 2015

Tannlege barn oslo

Oris Dental Oslo er topp moderne tannklinikker på Aker Brygge, Lysaker og Løkketangen. Vi utfører alt av tannbehandlinger. Rimelig og god tannlege i Oslo. Vårt tannlegesenter har moderne utstyr og høy kvalitet.


Vi har bred kompetanse innen rotfylling, tannkjøtt problemer og vanlig kontroll.

Barn og ungdom, fra fødsel til og med det året de fyller år, får gratis tannbehandling. Ring for konsultasjon! De offentlige tannklinikkene, tidligere kalt skoletannlege, ligger nå ofte utenfor skolene. Det er fordi vi også har tilbud til andre pasientgrupper.


Tannhelse og tannlege. Ved å bruke vår hjemmeside aksepterer du at cookies brukes. Oslo kommunes kontaktsenter - åpningstider og priser. Les mer om cookies her.

Muligheten for å oppnå god tannhelse og flotte smil har ingen aldersgrense. Det kan være flere årsaker til at voksne eller barn trenger tannregulering. Foruten de praktiske fordelene ved rette tenner, vil vi under behandling også ha fokus på å få til et estetisk godt resultat. Sentrumtannlegevakt er en toppmoderne tannklinikk i Oslo sentrum. Vi befinner oss i Anker Studentboliger i Hausmannsgata 1 et steinkast unna Legevakten.


Hvis du trenger akutt tannlege i Oslo eller en vanlig tannsjekk, bare ring til oss. Sentrum tannlegevakt er den eneste tannlegevakten i Oslo , som er åpen timer, dager i uken. Anbefalte tannleger i Oslo.


Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste tannlege finner du her. Christiania tannlegesenter er lokalisert i Oslo sentrum, bare et steinkast fra Oslo spektrum og Oslo Plaza. Når du søker tannlege Oslo på internett dukker det opp mange alternative klinikker.


Vi har laget en oversikt over det vi mener du må vurdere når du skal velge din tannklinikk Oslo. Vi vil gi deg et pent smil, og dermed øke din velvære og livskvalitet. Offentlige tannklinikker i Oslo.


Skriv til oss - pålogging med ID.

Brinken på baksiden av bygget (samme sted som Tøyen senter tannklinikk). Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling. Vi fikk treff på tannlege i Oslo. For mer info om den enkelte tannlege – trykk deg inn på hver enkelt oppføring.


Her finner du blant annet prislister, tjenester, kontaktinfo og kart med mer. Aktuelle behandlingsmetoder som tradisjonelle og usynlige regulering for barn. Mange avstår fra å oppsøke tannlege på grunn av tannlegeskrekk.


Behandlingen utføres av spesialist i kjeveortopedi. Vi er en del av Oslo tannlegevakt. Lange Åpningstider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg