mandag 16. november 2015

Stekte potetskiver i ovn

Stekte potetskiver i ovn

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Dette er superenkle poteter altså. Delt i skiver og stekt i ovn rett og slett.


Mer enn det hadde jeg strengt tatt ikke trengt og skrive, men en litt mer utførlig forklaring følger nedenfor. Som alltid er det jo de små detaljene som gjør den store forskjellen. Her er det maldonsalt og rett temperatur.


Putt formen tilbake i ovnen og stek videre til potetbåtene er gyldne. Hvor lang tid det tar er litt avhengig av ovn og størrelse på potetene. Sett det i ovnen slik at fett og langpanna varmes opp. Etter at potetene har kokt i fem minutter, tørk av potetene - de er ikke gjennomkokt - og ha dem tilbake i kjelen.


Kokte poteter er fulle av vann og smaken på potetene kokes ut i vannet. Så da mangler de både smak og tekstur. Eller english roasted potatoes, for de som foretrekker det. Perfekte stekte potetskiver ? Hemmeligheten er skremmende enkel: Kok potetene før de går i ovnen ! Da får du nydelig saftige poteter med god og sprø overflate. Ovnsbakte potetskiver – enda en smakfull potetvariasjon er utprøv og denne kan også anbefales.


Andre gode potetforslag du kan finne her på bloggen er Lime og persillepoteter, potetsnadder og ovnsbakt potet på pinne. Oppskriften er enkel. Hvordan steker dere poteter i ovnen. Prøvde meg her endag på å stekte poteter med skall på.


Kan noen forklare meg hvordan dere steker poteter? Med eller uten skall, spiller ing. Hvorfor ser du denne annonsen?


Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper.


Fortsett med å bygge opp lag på lag med poteter og avslutt med noen fine potetskiver på toppen. Pensle toppen med litt olivenolje, kvern over litt salt og pepper og pynt med en kvist timian. Formen kan nå enten settes kjølig til du ønsker å steke den, eller stekes med en gang. Server med stekte , tykke potetskiver og oppdelte grønnsaker i mange farger.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Stek formen på nederste rille i ovnen i cirka minutter. Legg de stekte lammeskivene over potetene og stek videre i cirka minutter til kjøttet er gjennomstekt og potetene er møre. Sett ovnen på 2grader, varmluft.


Ha potetene i en langpanne og bland med godt med olivenolje. Sett i varm ovn og stek i minutter. Skru ned temperaturen til 2grader og fortsett å steke til potetene har fått litt brunfarge og er møre i midten. Ha over på kjøkken papir eller bakepapir så potetene får renne av seg litt av fettet.


Du kan få det til å gå litt fortere hvis du bruker kyllingvinger og gårsdagens kokte poteter – uten at det blir noe dårligere av den grunn. Det viktigste trikset her, er å sette den ildfaste formen inn i ovnen samtidig som du skrur på varmen, og å begynne stekingen på skikkelig høy varme. Det sparer ti og gir mer og bedre smak. Ta potetene ut og snu de.


Sett tilbake i ovnen og stek i ytterlig minutter. Bland den stekte hvitløken og finhakkede persillen sammen med de stekte potetene, strø litt salt og pepper over. Potetene er klare til servering! Steke koteletter i ovn For å få saftige koteletter i ovnen , bør de brunes i en panne først og deretter stekes videre i en langpanne sammen med grønnsaker og vann. Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på saftige og møre koteletter tilberedt i ovn.


Server fiskepinnene med stekte potetskiver og ferdig remulade. Dersom du ønsker mer smak på fiskepinnene, kan du tilsette revet parmesan i cornflaksen. En vårrull som er stekt i ovnen vil ikke smake helt det samme som sin frityrstekte slektning, men det betyr ikke at den er mindre god av den grunn. Det er fullt mulig å få et knasende sprøtt skall ved å steke den i ovnen.


Med et godt fyll, en himmelsk dippsaus og frisk råkostsalat er du garantert et deilig måltid med herlige asiatiske. Lag ovnsstekte potetbåter som passer til både biff, pølser, grillmat og andre typer stekt kjøtt. Ferdige på minutter. Jeg rister også potetbåtene i pose, men jeg har bare oljen i posen.


Mengden avhenger av hvor mye poteter jeg steker , men potetene bør være blanke på alle sider. Steketiden avhenger som andre skrev av hvor store båter det er. Steker på ca 2grader til de er oppblåste og litt gyldne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg