fredag 13. november 2015

Starte enkeltmannsforetak

Starte enkeltpersonforetak? Vi hjelper deg gjennom registreringen. Enkelt regnskapsprogram på nett! Se selv på to minutter. Spar tid og kostnader med et mer effektivt regnskapsprogram.


Nettkurs som gir oppdatering.

Hvis du ønsker å starte et enkeltpersonforetak må du velge foretaksnavn og beskrive virksomheten du skal drive. Her får du vite hva som kreves for å starte et enkeltpersonforetak, og hvordan du går frem når du skal registrere foretaket. Det kan også være dyrt og tidkrevende å få realisert idéen din. For å vite hva som kreves av deg er det viktig å bruke god tid på planlegging før du registrerer foretaket ditt.


Registrering og organisasjonsnummer. Det er gratis å registrere et enkeltpersonforetak i Enhetsregisteret. Følg drømmen og jobb med det du er god til!


Det finnes ingen lov som regulerer hvordan du skal organisere og drifte ditt eget enkeltpersonforetak. Som innehaver av et enkeltpersonforetak representerer du selv foretaket uta og det er ikke noe skille mellom enkeltpersonforetakets økonomi og din private økonomi.

Her kan du lese artikler om å starte egen bedrift. Våre ressurser hjelper deg å starte , finansiere og drive enkeltpersonforetak. Det er ikke krav til oppstartskapital når du skal starte enkeltmannsforetak.


Likevel kommer du nok til å trenge penger til utstyr, leie av lokaler, regnskapsføring og lignende. For å finne ut akkurat hvor mye du trenger til å starte eget firma bør du sette opp et oppstartsbudsjett. Liv driver med hobbyfotografering og tar noen små oppdrag som av og til gir litt inntekt. Hun har ikke til hensikt å starte foretak, men driver en hobbyvirksomhet som hun kan tjene litt penger på.


Når blir dette næringsvirksomhet? Salget av fugleburene ble en suksess og Per har fått mange forespørsler både fra fjern og nær. Skal du starte for deg selv, men føler at du har gått deg vill i begrepsjungelen? Kort og konsist minileksikon som gjennomgår mange av de grunnleggende momentene og ordforklaring på ulike begreper rundt det å drive et enkeltpersonforetak.


Foretaket er ikke et eget skattesubjekt, og som innehaver er det du som er ansvarlig for innbetaling av foretakets skatt. Selv om du arbeider i foretaket vil ikke uttak eller overføring av penger til deg selv regnes som lønn. Våre bedriftsveiledere sitter klar for å svare på spørsmål om å starte og drive bedrift i Norge. Tjenesten er gratis.


Komplett, skybasert regnskapsprogram med lønn, regnskap, faktura, reise og mye mer. For store og små bedrifter i alle bransjer. Informasjon om frister og attester, gratis kurs, regnskap og kassasystemer.

Hjelp til deg som er ny som næringsdrivende eller vil endre. Express og Kurer turer. I den forbindelse så vil jeg anskaffe meg en liten vare bil men jeg er usikker på hva som lønner seg mest for meg skattemessig. Undertegnede driver eget enkeltmannsforetak , og startet denne bloggen for å lære mer om regnskap og firmadrift.


Kjempefint om folk deltar i diskusjonen på siden. Det tas intet ansvar for eventuelle feilaktige opplysninger på siden og i artiklene. Alt innhold beskyttet av loven om opphavsrett. Frigjør din tid og slipp frustrasjon med offentlige skjemaer.


Bruk minutter på å starte enkeltmannsforetak her, ingen andre selskapsformer har lavere inngangsbarriere. Fyll ut bestillingskjemaet for enkeltpersonforetak på denne. Et enkeltmannsforetak kan være er fin selskapsform for deg som tar liten risiko i den daglige driften og hvor du alene skal eie ditt eget selskap.


Dersom du i tillegg tar ut det meste av overskuddet fra selskapet hvert år kan Oppstart. Før du kan starte bedrift er det mange avgjørelser som må tas. Skal du registrere aksjeselskap eller enkeltpersonforetak? Hva er lovpålagt og hva er frivillig.


Bruker du vår veileder for å starte bedrift, blir det lettere å komme i gang. Lavere inngangsbarriere. Du kan stifte enkeltmannsforetak for kun kr. Brønnøysundsregisteret). Velger du NUF, som ikke har de ulempene som ett enkeltmannsforetak har, vil du måtte ut med kroner 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg