torsdag 19. november 2015

Buss til kongeparken

Tar dere buss fra Stavanger, så må dere først ta tog eller buss til Sandnes. Fra sandnes så kan dere ta buss nr eller E90. E90- bussen stopper på broen rett nedfor parken, men den går få ganger iløpet av dagen. Brumles Familiekort er den perfekte gaven til hele familien! Kortet er fylt med opplevelser, familieti og mange fordeler - til en fantastisk pris!


Kongeparken ligger i Ålgård og minutters kjøring unna Stavanger sentrum.

I perioden fra april til september går det en gratis buss fra Stavanger til parken. Det går også offentlige busser frem til en bussholdeplass like ved parkens hovedinngang. Går det gratis buss te kongeparken fra Stavanger kvar dag i ferien eller? Alle kampene spilles i haller i Stavanger kommune.


Påmeldingen er godkjent når du mottar en mail med bekreftelse. Overnatting kan bestilles med en gang påmeldingen. I sommersesongen (skoleferien) er parkeringsavgiften kr.


Resten av året er det gratis å parkere her.

Bli medlem du også, vi har alt du trenger til russetiden! Med Kystbussen i Rogaland for kun kr. Gledelig melding til alle dere som allrede reiser mye med buss og til dere som har lyst til å bruke buss mer i hverdagen. Mange scener, spisesteder, en stor camp og Norges største tivoli gjør dette til et russetreff du ikke glemmer! Reis rett til skiløypa.


Vinteren er her og det er klart for ny skisesong. Vi viser deg hvordan du enkelt kommer deg i løypa og bakken - uten bil. Miljøbilett fra drammen med buss. Hvis noen har en ekstra billett til kongeparken så pliiis ta kontakt! Konkurrenten knytter Oslo og Kristiansand sammen med hyppige avganger.


Mange avganger kjører videre til Flekkefjord og Stavanger slik at hele Sørlandskysten er tilgjengelig med buss. Da slår vi minst to fluer i samme smekk - vi unngår kø på veiene #128663; #128663;, og vi er miljøvennlige #127793; De som har bestilt overnatting gjennom turneringen har allerede buss inkludert. Oslo - Kristiansand og Oslo - Stavanger.


Europa, og eneste i Norge, basert på nettbestilling og nettbetaling. Drikk så mye du vil! Benytt deg av kollektivtransport. Kjøp engangsgriller i butikken i Radio Lounge.


Det er ikke lov å tenne bål eller bruke propangass til matlaging.

Ta med rett veksel, legge gjerne pengene i en konvolutt med navnet deres på. Vi anbefaler alle å ta med ekstra mat og drikke til turen opp og ned. Kom bli med oss på en fartsfylt og spennende tur. Fra Sandnes tar det minutter å kjøre. Se bildene fra den gigantiske russefesten i Kongeparken.


Politiet og arrangøren skryter av russen etter at 13. Landstreffet denne helga. Gr det gratis buss te kongeparken fra. Vi er vel så mye skole som arbeidsplass, mener Håkon Lund i Kongeparken.


Han framhever også at parken tilbyr gratis buss til og fra Sandnes og Stavanger. Totalt er det 4personer som har søkt om sommerjobb i Kongeparken. Her kan hele familien kose seg med over aktiviteter og opplevelser. Alt om årets nyheter, alle opplevelser, kart og åpningstider. Smarthotel Forus ligger i Sandnes, kun minutter fra Stavanger sentrum.


Vi har rom til deg som ønsker moderne, effektive og smarte løsninger med fantastiske senger, til en rimelig penge. Det er parkeringsavgift på Dyreparkens parkeringsplasser. Min side, mens boende gjester registrerer seg i resepsjonen på Dyreparken Hotell, Abra Havn eller Roligheden Camping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg