mandag 23. november 2015

Sunn kveldsmat fitness

Nettbutikken for deg som trener. Pakkes med makspuls og melkesyre! Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.

Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Smarte, lette måltider gjennom hele dagen. Hos Gymgrossisten finner du et uslåelig utvalg av Fitness -produkter online.


Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.

La våre oppskrifter inspirere deg! For de som er glad i dessert, finnes det sunne alternativer der også. Blander du kesam med funlight har du en proteinrik og sunn dessert.


Et annet tips er eggedosis med appelsin. Fyll et glass med appelsinbåter uten skall, og hell eggedosisen over. Det er altså en myte at du legger på deg av å spise etter klokken 18. Det som derimot kan påvirka vekta, er hva du spiser til kveldsmat.


Derfor kan det være lurt å vite hva som er et bra måltid og hvor mye det er greit å spise. Det er lurt å spise ordentlig mat som er sunn , næringsrik og metter, sier Steenbuch Lied. Kveldsmat med sunn og nydelig dessert.


Med litt kreativitet og sunn fornuft. Lurte på om dere har noen forslag til kveldsmat , altså det siste måltidet før man legger seg. Vil spise ganske så vanlig mat, ikke noe tunfisk,.


Spiser allerede brød til tre måltider i løpet av dagen, så når det er tid for kveldsmat er jeg bare så utrolig lei! Skal ikke mye til for å glede et menneske på diett i matveien, men min kveldsmat er rett og slett en god nytelse. Min kveldsmat i denne perioden består av casein, blåbær og mandler.

Casein er enkelt sagt et langsomt protein imotsetning til den proteinen som mange tar rett etter trening i shaker. Sunn frokost Ni sunne frokoster under 3kcal Så enkelt sikrer du deg de viktige næringsstoffene tidlig på dagen. Her finner du gode og raske tips og forslag til hva du kan servere til kveldsmat. Mange av oss foretrekker både kjapp og sunn kveldsmat , men uten at det går på bekostning av smaken. Det er for mange av oss dessuten viktig at det vi spiser på kvelden er sunt og næringsrikt.


Her gir vi deg tips på sunn , enkel og kjapp kveldsmat. Les mer om kveldsmat her. Nydelig og sunn dipp eller tilbehør, superenkel og lage. Er opptatt av å spise sunt. Men klarer aldri å finne ut hva jeg skal spise til kvelds?


Eventuelt, hva spiser du til kvelds? Jeg vet at det ikke skal være ett stort målti men er alltid så sulten når det kommer til kveldsmaten. Men har dere noen ideer til hva jeg kan spise når kvelden kommer.


Sunn og rask middag Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage sunn mat. Her er oppskrifter som tar høyst minutter å lage. Til matpakken i morgen. Når du lager varm mat til middag, er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f.eks. her av stekt laks).


Da har du deilig restemat til nistepakken dagen etterpå. Kickstart dagen med en smakfull og sunn smoothie. Enten du foretrekker smoothie med banan eller bær - finn din favoritt-oppskrift her. Smoothie passer både til frokost, kvelds og mellommålti men er særlig super som en start på dagen- når du trenger litt ekstra vitaminer.


Dagens treningsøkt ble min fotball – en god og intensiv trening som kostet mye energi! Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Kjøp inn sunn snacks, og ikke ha godteri liggende.


Litt oppkutta grønnsaker med dip er god og sunn snacks. For eksempel agurk, paprika, gulrot, kålrot, blomkål, selleristang og cherrytomater med dip som har en mager base, for eksempel mager kesam eller yoghurt. Vi kan spise ubegrensede mengder med grønnsaker.


Her får du sunn inspirasjon til alle dagens måltider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg