onsdag 22. april 2015

Smale barneseter

Kjøp barneseter hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Trening, avslapning, lek, hagearbeid. På Clas Ohlson finner du alt for fritiden din.


Mulig det kan løses med å kjøpe ekstra smale barneseter , men vil jo ikke at ungene skal sitte dårligere eller mindre sikkert enn i de beste setene. Smale barneseter Nyeste artikler. Audi har trøbbel med E-Tron-produksjonen. Kunstig intelligens gir bedre klimamodeller. Det gikk greit, men føltes litt trangt med det brede sete han hadde.


Derfor trenger vi å velge noen smale seter for å få begge sikkert inn. Får vi plass til å montere to seter korrekt er det da slett ikke farlig. Poenget her er å få tips til noen gode trygge barneseter som er smale.


Noen som vet hvilke barneseter som tar minst plass? Trenger en beltestol og et barnesete 9-kg. Du kan se at både nederst på setet og den delen som vender forover mot forsetene er smalt. Denne egner seg veldig godt i midten bak, siden den ofte passer mellom forsetene på en måte.


Bakovervendt babysete som er smalt vet jeg ikke hvilket, men tenker at hvis man bruker setet uten base, så er de jo nokså smale alle sammen? Ta en titt på barnesetekatalogen vår, der du blant annet finner spedbarnsseter, bakovervendte seter og barneseteputer. Bruk konfigureringsverktøyet vårt for barneseter for å finne ut mer.


Mange foreldre velger nå å leie bilbarnestol i stedet for å kjøpe. Både forsikringsselskaper og forhandlere leier ut barneseter. Hvis det ikke finnes noen garanti for stolens funksjon, bør man verken leie eller låne. Vi anbefaler absolutt en bil som har de såkalte ISOFIX-festene, som er en betydelig sikrere festeanordning. Det er også lettere å unngå feilmontering med disse klikk-festene enn om setet skal festet med bilbeltet, sier Stensrud.


Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle isofix- barneseter kan brukes i alle isofix-biler. Universelle isofix-modeller festes med isofix-fester og toppanker (Top Tether). Disse kan festes i alle biler med isofix-ankre og feste for toppanker.


Store, bakovervendte barneseter i trange bakseter kan by på problemer i hverdagen, særlig i kombinasjon med langbente voksne i passasjersetet. Her har vi derfor funnet frem aktuelle biler med meget god plass i baksetet, og dermed også grei plass for barnesetet. Skal du reise med barn? Det er jo ikke data som oppgis på det store internettet.


Løsningen hadde vært å kjøpe barneseter ene og alene til denne bilen, og finne en kombinasjon av to smale beltestoler og en bakovervendt stol. Da er det bedre og sikrere for barnet at. Vi opplevde at det var litt i trangeste laget med tanke på å feste setebelte.


Stor bilstol ikke alltid best for store barn Barn under fire år bør sitte i bakovervendt bilbarnestol for småbarn. Her er ekspertene samstemte. Det kommer veldig an på hvor brede barneseter du skal ha eller har.


Jeg vil tro at jeg får seter inn baki min 4xom de ikke er for store. Spørsmålet er ikke ukjent for NAFs konsulenter. Med tre barn og to voksne i bilen er det ofte ikke plass til mer enn to barneseter. Slik velger du riktig bilstol. Baksetebredden varierer ikke så voldsomt fra bil til bil, men få ekstra centimetere i bredden kan være avgjørende for om det er plass til tre.


Det finnes svar på spørsmålet. Mange velger å ha en vogn som klarer seg bra i terreng, til vanlige turer med barnet og har en vendbar sittevogn i bilen ettersom den tar mindre plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg