torsdag 2. april 2015

Kreative takkekort

Bruk vårt verktøy til å skreddersy takkekort ved hjelp av kreative muligheter! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for.

Dessuten har du også muligheten for å dra frem den kreative siden av deg selv, med å designe takkekort bryllup med foto. Det har blant annet vokst i popularitet med takkekort bryllup med foto. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder.


Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Takkekort til alle anledninger. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv.


Velg først format og sideantall i menyen. Enkelt å lage med ubegrensede designvalg.

Fire kjappe takkekort ble til i kveld. Jeg har begynt i ny jobb, og så har jeg fått gaver fra mine tidl. Og da må jeg jo ta. Du kan velge mellom doble eller enkle takkekort konfirmasjon, og bruke et eller flere bilder.


Bruk gjerne litt originale bilder sammen med et mer tradisjonelt hovedbilde, og lag konfirmasjon takkekort som gjenspeiler personligheten og interessen til konfirmanten. Du kan lage et album med alle de fineste familieøyeblikkene eller med bilder av barna, eller lage en profesjonell portefølje med de beste arbeidene dine fra det siste året. Hvis du trenger litt inspirasjon, sjekk ut disse kreative årbøkene som kan inspirere deg til å komme igang.


Lag dine egne takkekort ! Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil. Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen, kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst, og ulike design som passer perfekt til alle anledninger. Hvad er et takkekort ? Et takkekort er når du skal sige tak til nogen, som har været der for dig.


Om det var til din konfirmation, dit bryllup, din fest, eller noget helt fjerde, så er det god stil at sige tak til dem der var der for dig. Dit takkekort kan sagtens være enkelt og simpelt, og bare sig TAK! Der er mange måder at sige tak på.


Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Du kan lave takkekortet på traditionel vis, et sjovt og personligt takkekort eller du kan i stedet lave en unik og personlig genstand – lad os kalde det en ”takkegave”.

Dette bilde ble takkekort bilde etter dåpen :-) Laget det med sephia farge :-) Gabriel vokser og er stort sett en snill gutt :-) Skulle bar. Vi er supertrege med takkekort ! Men delvis fordi det har tatt lang tid å ordne med bildene fra fotografen, de er ikke helt ferdige enda. Julekort med egne bilder er alltid populært. Du finner mange ulike typer av kort og designs for å lage perfekte takkekort til bryllup, dåp og konfirmasjon.


Konfirmasjonen er en viktig milepæl i et ungt menneskes liv og et unikt og personlig takkekort kan være en hyggelig måte å vise at man setter pris på bidrag, hjelp, gaver og deltakelse fra venner og kjente. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk. Har du giftet deg, konfirmert deg eller døpt et barn?


Da skal du kanskje sende takkekort også? Det store spørsmålet er hva skriver man i et takkekort ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg