onsdag 1. april 2015

Gravid uke 28 sliten

Gravid uke symptomer. Kroppen din gjør seg klar til amming. Du har kanskje merket at brystene dine er blitt litt større, og at det noen ganger lekker litt fra dem? Noen opplever at lakenet blir vått om natta, eller at det plutselig begynner å lekke mens de hører babygråt.


Bruk en god BH, eventuelt med ammeinnlegg. Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet.

Om barnet: Babyen liker musikk. I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt. Barnets hode har nå omtrent riktig størrelse i forhold til kroppen. Det er klart jeg våkner flere ganger om natten, går sakte, har vann i kroppen, men det går stort sett greit.


Da jeg først ble gravid trodde jeg det kom til å drøye lenger før vi ble flere, så det er ekstra hyggelig ️ Blir så glad av tanken på at barna våre vil være på samme alder og få masse glede av hverandre. Uvel og sliten uke Hei. Jeg er i uke og foreløpig er jeg mest trøtt.


Utover jobben så har jeg lite ork til andre ting. Men jeg leste en fin sammenligning, og det å gå gravid kan sammenlignes med å gå en hard fjellklartringsetappe, og hvem blir vel ikke sliten av det?

Håper du får litt mer energi etterhvert! Ikke noe gøy å være så utmattet. Barnets utvikling går fort og du kjenner sikkert at det bobler og pirrer i magen.


Når du er gravid i uke veier barnet over kilo! De fleste barn som føses etter uke klarer pustingen bra og trener ikke ligge i kuvøse. Alt om hva som skjer når du er gravid i uke 34. Nå er det ikke uvanlig å oppleve hudforandringer, som røde prikker i ansiktet, på overarmene og på overkroppen.


På det verste føles det som om hele kroppen min bare skal eksplodere, og det tar lang tid før jeg greier å roe meg ned igjen etterpå. Jeg har ikke greid å få forklart dette problemet til jordmor eller legen fordi jeg hater å være der og vil bare gå fortest mulig. De er imidlertid fremdeles lukket og vil ikke åpne seg før 5. I løpet av denne uken dannes negler på fingre og tær. De vokser nokså sakte og når fingertuppene først i uke 3 og tåspissene i uke 36. Gynekolog har svart på spørsmål.


I morgen er det kun en uke til jeg er høygravid! Og denne gangen har svangerskapet gått så fort at en gravid -photoshoot er det siste jeg har tenkt på. De gikk tilslutt over til å bli premature rier, og de var ikke vonde – det var helt vanlige kynnere som bare plutselig begynte å komme oftere og oftere. Men med første jobbet jeg mye og var veldig sliten og da kastet jeg opp mye på ettermiddagen og. Smertefulle regelmessige kynnere.


De varer i ca15sek til ca2min, med pauser alt fra 3min til 7min.

Har ett barn som nå er 4år. Hadde smertefulle kynnere med han også, men ikke så regelmessige som nå. Nå har jeg kynnere sammenhengende i 1-3t. Så kan det være helt borte i 3-4t. Sliten - : Fra A til Jeg er gravid i uke sliter med kvalme, generell uvelhet og er veldig sliten.


Så det er mentalt utmattende å jobbe med henne akkurat nå. Pluss mye sykdom på jobb så er fysisk sliten også) Er bare så sliten , trist og frustrert, vil så gjerne bli gravid å få en baby til, men samtidig blir jeg livredd med en gang jeg får positiv test, pga alt vi har vært igjennom. Livmoren når opp over navlen, og fosterets bevegelser kan merkes utenpå magen.


Tannkjøttet kan være litt hovent. Hjertet ditt slår fremdeles ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg