onsdag 22. april 2015

Fristende kveldsmat

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Hva vil du lage idag?


Server LobNobs som små appetittvekkere eller som fingermat til en god kveldsmat med familien.

Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke deilige munnfuller du kan lage. Det kan være litt av en utfordring å finne fristende , sunne og kalorifattige alternativer til mettende og næringsrike måltider. Løk gir god smak til pai, og du kan bruke forskjellige sorter løk sammen - slik vi har gjort her.


Fristende pai med løk. Er du glad i havregrøt til frokost, men har liten tid til å prioritere grøtkoking om morgenen? Da bør du prøve ut denne grøten. Kjøleskapsgrøt er sunt, godt og utrolig enkelt.


Den er fedig etter fire timer i kjøleskpet, så grøten kan også nytes som et mellommåltid eller til kveldsmat. Det er for mange av oss dessuten viktig at det vi spiser.

Kveldsmat etter trening bør gi deg påfyll av proteiner, men også karbohydrater. Se fristende forslag til hva du kan spise! Forslag til en sunn og enkel dagsmeny til en person!


Her finner du gode og raske tips og forslag til hva du kan servere til kveldsmat. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Perfekt til kveldsmat : Sunne vafler. Omgi deg med fornuftig og fristende mat.


Rydd bort fristelser du ikke ønsker å spise. Det er unødvendig å ha matvarer som sjokolade og snacks liggende lett tilgjengelig. Bytt dette ut med fristende grønnsaker og frukt.


La kjøleskapet og fruktfatet bugne av disse matvarene. Planlegger du ukas middagsretter er det lettere å spise variert og sunt. Samtidig sparer du tid fordi du slipper å gå i butikken hver dag. Denne ukesmenyen er satt sammen av både vegetariske retter, og retter med fisk og kjøtt, som forhåpentligvis hele familien vil like.


Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Noe for enhver smak. Elt sammen alle ingrediensene til deigen.


Cottage cheese gir en magrere deig enn med smør, og dessuten blir den ekstra lett å kjevle ut. La deigen hvile i minst minutter.

Når vi snakker om måltider, tenker vi gjerne på frokost, lunsj, middag og kveldsmat. I tillegg har vi mellommåltider. Måltidsrytme vil si hvor lang tid det går mellom dagens måltider, og en jevn måltidsrytme betyr at det går omtrent like lang tid mellom hvert måltid. Det anbefales å spise regelmessig. Nederst i saken gir hun deg i tillegg oppskriften på fristende , sunne retter.


Mange tror det er vanskelig å få i seg tilstrekkelige mengder med frukt og grønt gjennom dagen. Sannheten er at det ikke er vanskelig i det hele tatt. Tenk deg en håndflate. Det du får plass til i barnets håndflate tilsvarer en enhet. En naturell yoghurt og litt frukt (kiwi, appelsin, pære ) 3) Havregrøt – kok lettmelk og havregryn sammen og tilsett kanel og eplebiter.


En rustikk pai med potet, løk og ost som gjør seg kjempegodt til middag eller kveldsmat på kalde høstkvelder! Søk blant oppskrifter. De verken spiser eller drikker noe særlig.


Når de drikker, føler de ofte at vannet fyller opp magen og bidrar til at de får enda mindre lyst på mat. Dette kan man forebygge ved å oppmuntre de eldre til å drikke mer mellom måltidene. Og det kan være lurt å sørge for at eldre har fristende drikke lett tilgjengelig. Oppskriften er beregnet på stor langpanne og gir grove rundstykker. Frøene kan sløyfes, men jeg synes de gir rundstykkene en veldig god smak og et fristende utseende.


Disse rundstykkene er sunne og mettende, og er supre. Det kan også være smart å være litt bevisst på hva du velger når du går på kafé eller kjøper med deg kaffe på veien. Har du for vane å kjøpe med deg en muffins når du først er innom kaffebaren, sparer du nesten 5kcal på å bare velge kaffe neste gang, sier Bugge.


En hel middag før leggetid blir litt for drøyt, men en liten porsjon pasta er aldri å forakte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg