torsdag 9. april 2015

Oslo kino

Det er vel ikke akkurat logisk at Oslo kalles Tigerstaden. De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Medietilsynet setter aldersgrense på alle filmer som skal vises på kino. I Oslo finner du en rekke kinoer med et stort utvalg av filmer. På denne siden finner du en oversikt over ulike kinoer i Oslo ! Lyst til å se en god film?


Finn din kino med variert program her! Skip to main content Velg by. Opplev konsertbyen Oslo. Kinoprogram - ODEON Kino. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo.


Oslo kino

Det gir oss en fin anledning til å møtes og gjøre noe hyggelig sammen. Bestill teaterpakke med hotell her. Velkommen til Lørenskog kino ! Vi gleder oss til å igjen ønske dere velkommen til gode filmopplevelser på Aker brygge.


Her finner du kinobilletter og nyttig info. Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer info. Restaurantanmeldelse: Feir kinesisk nyttår hos Beijing Palace Anmeldt for dager siden.


Maten er bra hos Beijing Palace, men stedet har også en godt skjult hemmelighet. Nå kan du også forhåndsbestille forfriskninger og melde deg på alle arrangementer via nettsiden. Advarsel om Svindelforsøk. Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost.


Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 18. ODEON Oslo ligger midt mellom Handelshøyskolen BI og Storo Storsenter! Bilde tatt av fotograf: Margaret Kwarteng. KINOPROGRAM Film er best på kino ! Hva er dagens kinoprogram?


Oslo kino

Gi bort en kinoopplevelse til noen du er glad i. Over tjue kinoer er i drift i Kristiania. Hvem som helst kan leie seg et lokale, kjøpe apparat og åpne kino. Et lerrete blir hengt opp på veggen, man nøyer seg med en hvit mur. Noen enkle trebenker, et ustemt piano, og vips så har man en kino.


Filmen vil kun bli vist på kino i en uke. The Irishman har kinopremiere i Norge 22. Netflix-premiere 27. I Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Sandnes vil filmen bli vist på cinematekene.


Oslo kino

Norges mest aktive og varierte kulturhus! Bar, café, konserter, spill, utested m. Markedsføringstillatelser. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på lenken i bunnteksten til våre e-postadresser. Symra kino har et stort innslag av barne- og familiefilmer.


Brukes også hyppig til skoleforestillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg