fredag 10. april 2015

Feiring av 50 års dag

La deg inspirere, se vårt store utvalg her! Finn festdekoret til ditt party. Stort utvalg farger og former! I alle farger og fasonger. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år.


Velkommen til Oslo-områdets billigste utleier av festutstyr!

Noen vil markere dagen med en liten feiring med sine nærmeste, mens noen vil slå på stortromma med svær feiring og fest. Her har vi samlet et par lekre produkter med tallet , perfekt til dagen din, uansett hvordan du velger å feire. MÅ man feire - års dagen da?


Nei det behøver du ikkje gjøre, det er DIN dag. Kanskje jeg bare kan reise bort? Ja det er mye bedre det, så slipper du å høre på alle de hyklerske talene, og så kan du bruke pengene på deg sjøl og ikkje kaste de bort på dårlige venner. Olowianka: Feiring av års dag.


Du er ikke , bare 49. I femtiårsalderen begynner vi å bli lei av verden.

I sekstiårsalderen begynner verden å bli lei av oss. Da jeg var ung, fikk jeg høre: Bare vent til du blir femti, så skal du få se. Nå er jeg femti, og jeg har ikke sett noe som helst.


Her finner du alt det vi har av pynt og dekorasjon for deg som skal pynte opp for å feire 50års- dagen. Kombiner eventuelt med bestikk, ballonger og annen dekorasjon i bursdagsbarnets yndlingsfarger. Det å fylle år kan være en utfordring, for da er man plutselig havnet på en side av livet som er litt skummel.


Det går liksom litt i nedoverbakke, men jeg forsøker likevel å leve mens jeg lever! Derfor var det veldig viktig for meg å feire denne dagen sammen med mine barn, familie og venner. Jeg lurer på om dere kunne komme med tips om hvordan jeg skaulle feire min års dag. Vi har snakket om å ta hurtigruta fra Bergen til Kirkenes.


Jeg jubilanten kunne tenke meg en utenlandstur av et eler annet. Vi feiret min mors - års dag i midten av august, så kan i hva vi gjorde i den sammenheng. På innbydelsene stod det at festen begynte klokken 18. Først skulle hun gjenkjenne noen lyder som de hadde tatt opp på mpspiller i hennes nærmiljø, altså lyder hun skulle kjenne igjen fra sin hverdag.


Når man er år, har man som regel alt man trenger. Hvorfor ikke be alle gjestene om å ta med seg hver sin vinflaske av den vinen de selv liker best? Det å velge ut et veldedig formål gjestene kan donere til, kan også være vellykket.


Da slipper gjestene å vri hodet for å finne på en gave! Bak ser vi noen av musikerne, Torbjørn Økland på gitar, Øystein Lund Olafsen på tangent og Tarjei Nysted på fiolin.

Hanne Krogh endelig tok seg tid til å feire sin års dag søndag 27. Flott feiring av min - års dag ! Så har den store dagen passert! Heldig er jeg som fikk feire dagen sammen med gode venner og familie. Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til hva du skal skrive?


Da har du kommet på riktig sted. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til -åringen. Med en gang du tar kaken ut av ovnen, prikker du hull med en spisepinne eller lignende, jevnt fordelt over hele kaken. Hell over kondensert melk og pass på at du får litt melk ned i alle hullene. La kaken avkjøle ved romtemperatur, dekk den med plast når den er helt avkjølt.


Lag den italienske marengsen samme dagen kaken skal serveres. Hva er vanvittig morsomt å presentere i års lag? Og siden levde de lykkelige i alle sine dager. Trenger du et godt sitat?


Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel. Den eneste måten å leve livet til fulle, er å forstå det enkle faktum at vi ikke har all verdens av tid på oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg