mandag 6. april 2015

Forslag til bursdagsfeiring

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Nedenfor finner du en del forslag og tips til feiringen. Andre sider med bursdagsideer på Aktiv I Oslo.


Det kan kanskje også være smart å ta en titt på den siden vi kaller villmarksarrangementer og siden som heter fornøyelsessenter. Den første for deg som vil holde festen ute, den andre siden er for deg som vil feire inne.

I denne alderen er det ikke sikkert at barna lenger synes det er gøy med organisert lek. Sjekk hvilke bursdagsleker som passer for barn som er 1 1 eller år. De orienterer seg mot hverandre og det er langt flere blandete selskaper enn i de tidligere skoleårene, hvor oppfatninger om guttelus og jentelus preger forholdet.


Men er barnet trøtt og frustrert, kan det være bedre å roe det litt ned ved å lese en bok eller lignende. Nærmer det seg kvel er det også lurt å begynne med de faste rutinene i god tid – noen ganger kan det ta litt lenger tid før barnet sovner etter en bursdagsfeiring (mens andre slokner som et lys – utslitt etter en kjekk feiring). Ekstra stas er det jo om det er mulig med en omvisning eller utprøving – utenom vanlig åpningstid. Kantinen på jobben kan uansett hvilken jobb du har være et bra sted for bursdagsfeiring , og ofte slipper du greit unna prismessig.


Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.

Det er faktisk mulig å gjennomføre bursdagsfeiring uten å spise kake og is. Marita skrev: helle skrev: Liker hverken Dagfinn Lyngbø eller raske menn. Han andre har jeg ikke hørt om en gang. Lagt inn av Unknown. Send dette via e-post Blogg dette!


Husk også at barnas alder spiller en rolle. For utebursdager finner dere forslag til morsomme leker her. Om bursdagen er ute eller inne, vil også en quiz være populært. Sønnen min har bursdag snart, og vil gjerne ha barneselskap, men hvordan skal vi feire det, spurte en lettere oppgitt pakistansk kollega over lunsjen.


Et litt merkelig spørsmål, syntes vi andre. Det er stor forskjell på jenter og gutter, så det er avgjørende med en ”sikker” plan. Har du gått tom for ideer til podens bursdag? Her er noen morsomme forslag til bursdagstema for små og større barn.


P kanskje med litt fasiliteter som feks jaccuzi? Det er mange år siden kake o. Bursdagsfeiring i barnehagen. Vi mener alle fortjener en flott bursdag, og derfor ønsker vi å hjelpe deg å planlegge den perfekte bursdag ved å tilby gratis huskeliste, en idébank med leker, hjelp med invitasjoner, forslag til temabursdag og mye DIY (bordpynt, invitasjoner, bordkort, servettbretting osv) til bursdag.


Etter at mine to eldre søsken, - en svært vellykket søster og en like vellykket bror - har fylt år i tur og orden, med store fester og mange taler, er det snart min tur.

Jeg vet ikke om jeg har lyst på noe stort venne- eller familieselskap. Mine foreldre har jeg aldri hatt s. Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg