onsdag 29. april 2015

Europeiske reise

Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS!


Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring! Meld skade på reiseforsikring.

Her finner du nyttig informasjon og skademelding for de vanligste situasjonene du kan komme ut for på reise. Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise , hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen. En teknisk feil har oppstått. Vennligst prøv igjen senere.


Dersom du ikke har med kortet, men får behov for medisinsk helsehjelp under reisen , kan Helfo eventuelt utstede en hasteblankett. Da sender vi hasteblanketten til den behandlingsinstitusjonen du befinner deg på. Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med statsborgarane i opphaldslandet.

Super Reise med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig. Finn din reise på Reiseguiden.


Når du er på reise er det viktig å ha reisekortet ditt lett tilgjengelig, dette kan du laste ned. Du kan også enkelt navigere deg frem til våre. Enten det handler om mat, miljø eller kultur, er årets byer også gode turistmål. Flott arkitektur, storslagen kunst, hyggelige plazaer, tapas og riojavin, shopping og et heftig natteliv er det som venter deg som tar turen hit.


Med over åtti museer og mer enn to tusen monumenter utgjør Madrids kulturarv en viktig del i europeisk og verdens historie. Her kan du søke etter flotte hoteller i Madrid 5. Topp fem europeiske byer. Vær oppmerksom på at kortet ikke gjelder i Tyrkia og i den tyrkiske delen av Kypros, da disse ikke er EØS-land. Der er det kun reiseforsikring som gjelder.


Går kortet ditt ut i år? For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på Vilkår i tabellen under.

Utrolige europeiske destinasjoner som er overraskende billige. Når forsikringen gjelder Forsikringen gjelder på reise og er begrenset til et visst antall dager per reise. Spesialisten på reiseforsikring - en del av If.


Europeiske presenterer en helt ny versjon av sin app. Trygghet på reise , reiseråd og nyheter. Kundeservice: europeiske. I tillegg samarbeider de blant annet med Sjømannskirken. Så uansett hvor du er, er de aldri langt unna.


Reise Pluss har omfattende dekninger som passer de fleste. Dette bidrar til trygghet på reisen. De millionene kan være forskjellen på lettelse og gjeldsslaveri for den enkelte, sier han.


Les også: Sydenturen endte på sykehuset for Nicoline. Skulle du bli syk under ferieoppholdet, gir det europeiske helsetrygdkortet rett til dekning av utgifter til helsetjenester etter reglene i landet hvor du oppholder deg. For å få kortet tilsendt, går du til helfo.


Hvert familiemedlem må ha hvert sitt kort, og ifølge Helfo tar det cirka ti dager å få kortet tilsendt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg