torsdag 10. oktober 2019

Ferie i kroatia med barn

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Her skal vi nyte deilig, lokal mat og vin fra områdets vingårder.

Reiser du med små barn bør du kanskje styre unna de største byene som er nevnt i punktet under, og heller ta en titt på de mange små idylliske perlene dette landet kan by på. Det er et sted du gjerne blir en stund. To av gangene har vi bodd der i henholdsvis fem og seks uker.


Vannet er klart og rent, og Ving tilbyr flere barnevennlige hotell og mat som er velkjent og spennende. Om du legger til den korte flyreisen har du et reisemål som passer for både små og større barn. De gir et hyggelig opphold i privat innkvartering for mange utenlandske turister langs de vakre strendene ved Middelhavet og denne kroatiske regionen kalt Dalmatia. Du soler deg på klippene, på de fine rullesteinstrendene eller fra store brygger med badetrapper ned i det klare, blå Adriaterhavet.


For vann er det viktig at barn får i seg nok av.

Husk også rikelig med solkrem. Ligner på sydenferier flest når man reiser charter. Velg mellom våre hoteller! Fafa Grand Blue Resort ★★★★ Hotellet ligger på Durres Riviera i Albania. Den nydelige og varierte naturen i landet er blant de mest velbevarte i hele Europa.


Kysten som grenser ut til det utrolige Adriaterhavet strekker seg hele mil, og er nok Europas vakreste. Landet kan by på mange forskjellige aktiviteter for store og små - sykling, dykking, surfing, snorkling og tennis for å nevne noe. Prøv for eksempel øya Hvar! Er ønsket sandstrender er det nok bedre å dra til en øy i Hellas.


Den 1mil lange kysten mot Adriaterhavet kantes av sjarmerende landsbyer, strender med krystallklart vann, pinjetrær, sypresser og grønne øyer i det glitrende havet. Bestill din drømmeferie i dag. Her finner du nøye utvalgte hotell, og mange kan bare bestilles hos Ving. Er du en mor eller far med et lite barn som står tidlig opp, er det nydelig med en spasertur langs denne promenaden tidlig på morgenen. Med junior i vogn er det fredelig og fint å spasere.


Morgenkaffen kan du ta sammen med de andre morgenfuglene mens du nyter soloppgangen. Du trenger selvsagt ikke ha barn for å ta denne runden. Inntrykk etter ferie er mange og gode.

Skal du reise på ferie med barn ? Et tips er å bestille familieferien på TUI Blue For Families og spare deg for timevis med planlegging og diskusjoner! Her kan du hvile, bade, leke med barna og spise god mat om kvelden. Det beste er at alt du trenger ligger innen to minutters flip-flop-spasertur. Det solfylte landet frister med krystallklart vann, spennende historie, fascinerende arkitektur og nydelig gastronomi. I tillegg møtes du av varmende gjestfrihet over hele landet.


NOVASOL har et stort utvalg av ferieboliger som passer til alle typer ferie og reisefølger. Hva ønsker dere å få ut av ferien? Perfekt om en bare vil slappe av og nyte været, ellers er det nokså lite som skjer.


Ferie med barn : Alle foreldre ønsker å dra på ferie med ungene et par ganger i året. Den første ferien med barn , og spesielt babyer, kan ofte være tøff og krevende for foreldrene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg