tirsdag 29. oktober 2019

Dorthe skappel jakke oppskrift perlestrikk

Jakkene er laget av kvalitetsstoff og leveres raskt. Se mer i vår nettbutikk. Kjøp sesongens nye klær hos Jean Paul. Sendes med ekspressfrakt hjem til deg - se mer her! Shop dine favoritter hos Ellos nå.


Bli inspirert av sesongens nyheter!

På Boozt finner du over 6merker. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Meld deg på vårt nyhetsbrev under. Dorthe Skappel laget oppskrift ut av sitt restegarns-prosjekt.


Annonse Dette er familiens nye favoritt, vi “bor” i den alle sammen, og jeg har forstått at det ikke bare er vi som liker den, for mailboksen min går nesten varm med alle henvendelser fra dere som ønsker å strikke denne jakken. Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift. Denne gang Skappeljakken 2. Den er strikket i perlestrikk i garnet Puno fra Rauma.

Mønsteret er bestilt på Www. Det kan kjøpes på Garnhuset i Fredrikstad. Garnet fås i mange nydelige farger. Koselig side - og tusen takk for kjempefin jakke - oppskrift :-)Akkurat det jeg trengte nå - har strikket genser til min datter, og ønsker meg jakke til meg selv.


Foto: Skappel -jentene. Såvidt jeg vet ligger det ikke noen oppskrift ute på nettet, verken gratis eller til salgs. Men Skappel -jentene selger kit med garn, pinner og oppskrift på sin nettside.


Grunnet mangelen på garn blir imidlertid disse kitene utsolgt med en gang, men følger man med kan man kanskje være heldig neste gang det legges ut? Neiiida, dette er en tovepia- jakke som ble strikket på 80-tallet:) …men her ser jeg sannelig litt skeptisk ut;) Jeg kjøpte den gang en pose garn på et opphørs-salg, og resultatet ble denne jakka. Her er nye oppskrifter for barn og voksne i herlige garnkvaliteter og farger. Den siste uken har Skappel -jentene vært travelt opptatt, for i helgen lanserte de nok en oppskrift på nettbutikken sin. Både hun og døtrene Maria (29) og Marthe (24) har alltid vært ullfrelste, men etter Skappelgenser-suksessen er strikkebedriften blitt en stor del av hverdagen.


Det er mamma som står bak denne oppskriften også. Flott jakke du har strikket! Den ser deilig og varm ut :-) Så fint innlegg under her, nydelig dikt. Trist at dere har mistet Tuva.


Hva er ditt favorittgodteri?

Sure belter med jordbærsmak, og nonstop! Snu og strikk tilbake i perlestrikk og rillestrikk. Fant en oppskrift med pinne nr men der sto det at man skulle legge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg