fredag 18. oktober 2019

Enkel genser å strikke for nybegynner

Utforsk sesongens gensere og sett sammen den perfekte looken! Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men.


Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Disse søte babytøflene går fort å lage. Holder du på å lære å strikke , eller trenger et superkjapt strikkeprosjekt å gi i gave til noen, finner du oppskriftene her.

Oppskriftene under er enkle å lage, men resultatet er flott og imponerende. Lurer du på strikketeknikkene underveis, se gjerne i vår store strikkeguide som du finner her. Enten kan du gjøre det enkelt for deg selv og velge en nøytral farge som passer til alt (grå, hvit, sort, brun), eller du kan velge deg noe som gjør hele antrekket, som rødt, gult, rosa el.


Og husk at det kommer flere muligheter: Hvis du får til å lage en fin første genser så er. Jeg er av den oppfatning at alle skal kunne ha muligheten til å strikke enkle , anvendelige plagg ogStrikkespinnbloggen har derfor som mål å vise grunnleggende og enkle fremgangsmåter og lage oppskrifter som kan bidra til økt strikkeglede og fremme kreativiteten blant folk flest, er Edel Maries eget utsagn om motivasjonen bak bloggen. Kanskje finner du en favoritt her? Skal du begi deg ut på ditt første strikkeprosjekt eller er du relativt nybegynner ? Her er noen råd fra oss.


Vårt aller første design, Skappelgenseren, ble så populær nettopp på grunn av dette.

En superenkel genser som alle får til – uansett ferdighetsnivå. Hvilken genser passer bra å strikke for en nybegynner ? Tenker du å strikke en genser med mønster? Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto! Enkel oppskrift gir superfin genser ! Da ser du fremgang fortere og det blir fortere ferdig, samtidig som rillene blir litt større.


Det er ikke noe kjekt å strikke som nybegynner på tynne pinner og føle at man aaaaaldri kommer noen vei Og jeg foretrekker å strikke på rundpinne og bare snur arbeidet når jeg kommer på siste maske istedet for å strikke rundt. Jeg vil lære med å strikke genser ! Jeg kan legge opp masker, strikke rett og vrang, so far so good! Det mest kompliserte jeg har strikket er luer, men nå vil jeg altså strikke genser. Har lest litt rundt på nett for nybegynnere og skal innom min lokale garn butikk i morgen, men klarer ikke helt å. Legg løst opp seksti masker på pinner nummer 3. Det er lurt å legge opp på to pinner slik at det ikke blir for stramt.


Jeg strikker begge pulsvarmerne på ei gang på en lang rundpinne, den teknikken tar litt tid å øve inn, så om du er nybegynner foreslår jeg at du strikker rundt og rundt på strømpepinner. Vi har gensere til flere typer anledninger. Velg blant flere merker!


Har du lyst til å begynne å strikke , og ønsker en lett oppskrift - eller trenger du et hvileprosjekt innimellom mønstertolkning? Alle kan lære seg å strikke bare de får den rette hjelpen i starten!

Bomullsgarn er mykt, slitesterkt og enkelt å arbeide me og du kan bruke det til de fleste strikkeprosjekter. Strikkehjelpen er til god støtte når du skal strikke dine første oppskrifter. Efterfølgende kan det vaskes ved 40°C. Garn av ull: Du kan også starte med et ullgarn som fås i mange.


Mitt tips er å sjekke at det ikke er mer enn to farger på omgangen. Ditt første strikkeprosjekt bør være overkommelig i vanskelighetsgrad. To farger går greit å holde styr på, men med tre eller flere begynner det å bli vanskelig. Noen som veit om noko enkelt å strikke for ein nybegynner ? Finnes det ting kan strikke på bare pinner?


Liker å strikke alt fra babyklær til andre ting som kan vere til voksne! Helst babyprodukter da Kan vere noko som babysokker eller lue! Strikket den for en stund tibake å har glemt oppskriften, å når jeg lette etter den på nytt var den borte å erstattet med denne.


Likte den forrige veldig godt ! Lær å strikke sokker på minutter. Lær at strikke ret, vrang,. Hvordan strikke hæl på en enkel måte - Duration: 7:55.


Det finnes flere nettsteder som har laget strikkeskoler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg