tirsdag 8. oktober 2019

Selskapsleker bryllup

Nordens største utvalg! Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Jo, jeg som hater selskapsleker har fått det ærefulle oppdrag å finnen oen selskapsleker til min venninnes bryllup. Passer best til store anledninger som et morsomt avbrudd mellom taler, som f. Verten eller toastmasteren bryter inn etter en tale, og leser opp et knippe oppdiktede telegrammer fra kjente personer.


Nå er jeg IKKE ute etter å høre på de som mener se.

Denne leken, nummer 2 er et must i ethvert bryllup. Les hele artikkelen. Et annet bryllup jeg har vert i hadde en stafett mellom to lag - en skje (eller noe slikt) som var festet i et garnnøste skulle innom klærne til alle som var på laget (oppi skjorte og buksebein hos menn og ned gjennom kjoler hos kvinner) skulle frem og tilbake.


Selskapskjoler til forlover, bryllup , skoleball, firmafester, julebord og store jubileer finner du hos. Vi har hver uke salg på ett produkt fra vår nettbutikk og salget kan være alt fra småting til selskapskjoler. Så her er det bare å passe på og besøke nettbutikken ofte og få ett produkt til drømmepris. Noen innslag av underholdende karakter går an, men ikke leker.


Selskapsleker i bryllup er helt forferdelig etter min mening.

Leker er et pliktløp å være med på. Det må i tilfelle være hvis det er barn me og man velger noen leker for å aktivisere barna en liten stund. En eller annen variant av denne leken har du sannsynligvis vært med på tidligere.


Den fungerer like godt på selskapet ditt – spesielt hvis du vil ha lek som er litt nedpå (kanskje er du usikker på om du overhode vil ha selskapsleker på festen din). I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart! Camomilita (rangert ganger with average rating of 0) I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.


Var i bryllup i fjor sommer, og da va jeg og samboeren med på denne : ( Og vant!) par stiller seg bak et bord. De tar de hendene som er nærmest hverandre, altså hold rundt livet på hverandre, så du har høyre arm ledig og han venste. En lek som nesten er et must i ethvert bryllup … Morsom og spennende oppvisningslek. Se for øvrig andre festleker ved å klikke her.


Det synes jeg er en fin måte å gjøre det på, da er alle engasjert i det som skjer, de som liker selskapsleker har mulighet til å leke, mens de som ikke liker det slipper å føle seg presset til å delta. Ikke en sånn klein brudeparquiz, om Oss og hvor forelska vi er til enhver ti og slike ting. Men en skikkelig allmen quiz der alle aldere er dekket og som kan bryte isen mellom de ulike grupperingene.


FOR BRYLLUP , KONFIRMASJON, DÅP OG ENHVER FESTLIG ANLEDNING! Lag en søt og morsom candybar til bryllupet! Candybar har de senere årene blitt et populært innslag i mange bryllup.


Candybar er en egen liten buffet bestående av snacks og søtsaker.

For å lage en candybar trenger du et eget bord med en fin duk, som du fyller med krukker og skåler bestående av søtsaker og salt snacks. Jeg ledet sommerfesten på bedehuset i år. Da laget jeg til en lek som var kjekk for alle å være med på, både unge, voksne og eldre. Ikke la festen bli en kjip fest, liv den opp med selskapsleker ! Se vårt utvalg av selskapsleker til flere forskjellige anledninger!


Det finnes INGEN morsomme selskapsleker for de som ikke liker selskapsleker ! Sikkert noen idioter som vil hevde det de har en ALLE synes er morsomt, men da kan jeg avkrefte det for deg med en gang! LIKER selskapsleker er i sterkt mindretall. Sett frem kameraer som gjestene kan ta bilder med.


Da vil du få flere stemningsbilder enn når fotografen går rundt å tar bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg