mandag 21. oktober 2019

Kjøkkengulv vinyl

Vinylbelegget tåler godt vann på overflaten og finnes i et stort antall mønstre. Vi i Teppeabo mener dette belegget er et bedre alternativ enn laminat. Uansett hvilken type kjøkkengulv du velger, er alle gulv fra Pergo lette og raske å legge.


Så alt du trenger å gjøre, er å velge det du vil ha slik at du snart kan få utnyttet kjøkkenet optimalt! Kjøkkengulv i kork.

Da brukes kork som bakside og mellomsjikt i gulvet, mens vinyl eller linoleum brukes som mønstersjikt. Hvilken vinyl er den beste for deg? Pergo vinylgulv kommer i tre ulike varianter, for legging på ulike typer undergulv.


Korkfliser fra Golvabia. Hvis du lurer på hvilket gulv du skal velge er det en god idé å spørre forhandleren din. For legging på undergulv med uregelmessigheter, er vårt nye rigid vinylgulv et perfekt valg.


Laminatgulv er enkelt å vedlikeholde og er svært slitesterkt.

Vi har mange ulike typer laminat til gode priser. Se vårt utvalg her! Imitert tregulv i vinyl er et godt alternativ til deg som synes det er koselig med naturelementer, men vet at gulvet må tåle stor belastning. Du kan velge og vrake i ulike mønstre og farger på vinylgulvet. Vinyl er ikke hva det en gang var.


Et annerledes kjøkkengulv viser at du bevisst har gjort et valg: Du vil at det skal være sin egen sone. Alle de gode gulvvalgene. Alt du trenger å vite om vinylgulv! Få med deg de siste trendene og nyhetene, og lær om vinylbeleggets unike egenskaper.


Produktene kommer i alt fra moderne, duse trevanser til marokkansk-inspirerte flisemønster og grafiske design. Gulvene tåler røffe rak og har god slitestyrke, i tillegg til at de har egenskaper som gjør dem enkle å rengjøre samtidig som de er motstandsdyktige mot smuss og fukt, forteller Hagtvedt. Sammen med linoleum har vinyl dominert svært mange offentlige bygninger, av praktiske og økonomiske årsaker.


Men vinyl kommer ikke bare som selvklebende fliser eller på store ruller som må legges av. Vi har alltid lave priser og et kjempeutvalg av musikk. Sjekk oss ut i dag!

En av Norges største vinylsamlinger på nett. Vinylklikk setter en ny standard i gulvbransjen. Klikkvinyl er det beste fra to verdener innen gulv. Både fukt og slitasje. Når du opplever den varme, myke og vannfaste overflaten bestemmer mange seg for å prøve.


Det er svært naturtro. Charisma vinyl click er et flott og meget slitesterkt gulv som passer til alle gulv utenom våtrom. Vinylgulv er både stilfullt og utrolig lettstelt. Fliselagte kjøkkengulv er lekkert, og i mange tilfeller også praktisk, fordi de er lette å rengjøre.


Spesielt om du husker å impregnere fugene med jevne mellomrom. Her kan du velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre – hva med et blått og flott kjøkkengulv ? I våtrom må du bare legge våtromsgodkjente gulvbelegg, og resultatet blir også 1 tett om det legges av en fagperson. Melkeglass som velter, barn i fri livsutfoldelse, kjæledyr i kamp rundt matskålen, arena for fest og hyggelige sammenkomster.


Helst skal det både være lettstelt, vakkert og passe til rommet for øvrig. Her gir vi deg en liten oversikt over noen ulike varianter. Et vinylgulv med god overflatebehandling gjør gulvet ekstra lettstelt. Gulvet egner seg svært godt til privat bruk og lette prosjekter. At vinyl på rull er gammeldags?


Vår kalkulator tar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg