tirsdag 1. oktober 2019

Italiensk pizzabunn

Finn italiensk pizzabunn nå på Kensaq. Her har du den beste oppskriften på hjemmelaget italiensk pizzadeig. PIzzadeigen er lett å jobbe med og gir en tynn og luftig pizza.


Hjemmelaget grov pizzabunn. Slik lager du italiensk pizzabunn.

Italiensk pizza har helt flat bunn. Denne typen pizzaer bakes egentlig i steinovner som oppnår svært høye temperaturer. Pizzaene trenger derfor bare minutter steketid. Nå har de færreste av oss en slik ovn hjemme.


Så denne oppskriften er tilpasset vanlig stekeovn. Så enkelt og så utrolig godt. Denne oppskiften er beregnet for å lage pizzaer.


Pizzabunn til italiensk og napolitansk pizza oppfattes ofte som en og samme ting.

Men det er store variasjoner på hvordan en pizzabunn lages også i Italia. Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter. Bland gjær og sukker i vannet. Spe med gjærvannet og rør sammen til en deig.


Kanskje ikke så rart,. Du kan gjerne la bunnen hvile i kjøleskapet i flere timer eller lag i stand pizzabunnene dagen før du skal lage pizzaen. Pizzaen blir best hvis den stekes på høy varme og bruk gjerne en pizzastein i ovnen for ekstra sprø bunn. Siden har det blitt mer pizza. Mye italiensk pizza, gjerne i Napoli.


Og det er den italienske , napolitanske pizzaen han serverer på restaurantene sine. Og som han gjerne lærer oss hvordan vi kan lage hjemme - Må man følge noen særlige regler hvis man skal klare å lage ekte italiensk pizza hjemme? Man må bruke riktig mel. Kan man lage ekte italiensk pizza uten pizzaovn?


Her får du viktige steg for å få perfekt sprø bunn og en deilig italiensk pizza hjemme. Lag pizza på ekte, italiensk vis – Gode, enkle råvarer uten for mye fiksfakseri. Campania , Mat og drikke , Oppskrifter , Pizza 2.

Comment En tynn sprø bunn, en god tomatsaus og mozzarella er strengt tatt alt du trenger for å lage en god pizza. Ekte italiensk pizza. Det finnes utallige oppskrifter på italienske pizzabunner, men akkurat denne er fra vår italienske venn Ettore. Enkel og rask oppskrift på grunndeig italiensk pizza.


Med denne oppskriften får du en tynn, sprø bunn til langpanne eller to runde porsjonspizzaer. Rett fra frys og inn i ovnen! Disse italienskinspirerte bunnene er produsert i Norge.


De leveres frosne –med eller uten en ren og frisk pizzasaus. Bunnene trenger ikke å heve, og krever derfor ikke utstyr, plass eller særskilte bakekunnskaper for å kunne servere en god italiensk pizza fra rå bunn. Når det har vært i ovnen i ca. Finn frem ingrediensene du har tenkt å benytte til garnityr, slik at du har alt klart før du setter i gang.


Jeg benyttet italiensk salami, cherrytomater, mozzarella og oliven til denne pizzaen. Oppskrift på hjemmelaget pizzadeig som du lager enkelt og raskt selv. Av deigen kan du lage både langpannepizza, pizzasnurrer eller calzone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg