fredag 4. oktober 2019

Hvordan bleke klær

Hvite klær har en tendens til å få farge veldig lett når de kommer i kontakt med noe, eller de kanfå en gulaktig fargetone hvis de har blitt brukt ofte. Vi vil her gi deg tips til naturlige måter å bleke klær på uten blekemiddel. Hell liter vann i en beholder og tilsett hydrogenperoksyd og ammoniakk dråper.


Sett plagget bløt i minutter og skyll som vanlig. Hvis du ikke har brukt disse enkle tipsene for å bleke dine favoritt klær , prøv en du liker best og sjekke sin effektivitet!

Legg blekklær og vanlig vaskemiddel i vaskemaskinen. Hvis du har klær som ser ut til å ha bleknet etter noen få vasker, kan skyldige være oppvaskmiddeloppbygging. Du kan legge klor til vaskemaskinen for å lyse hvite som har blitt kjedelig.


Imidlertid kan blekemiddel skade fiber av klærne hvis du ikke bruker den riktig. Hvordan skjedde det? Denne gangen er det ikke en farget sokk, men en ny lillamelert t-skjorte som tydeligvis hadde masse ekstrafarge å dele rundt til kleskompisene i maskinen.


Dermed ble alle underbukser, t-skjorter og kjøkkenhåndklær som før var hvite lyselilla. LES OGSÅ: Klær med stretch tåler ikke.

Når kloravsken er ferdig, vasker du klærne en gang til, denne gangen uten klorin, men med litt vaskemiddel. Men vær obs på at dette er en hard behandling for klærne. Tenkte at den ville bli stilig om jeg farget den svart, så jeg kjøpte klesfarge. Men på pakken sto det at man ikke kunne farke stoff med polyamid bl.


Buksen min består av polyami men jeg. Ja, overskriften sier vel sitt. Jeg jobber i helsevesenet og har både hvite collegegensere og hvite bukser.


Etter lang tids bruk har de jo blitt mer grå enn hvite så jeg tenkte jeg skulle prøve å klore dem. Vil jo ikke at klærne skal gå i oppløsning heller. Vi gir deg skinnende hvite tenner.


Olso Tannlegesenter, time på dagen! På Boozt finner du over 6merker. Kjøp klær i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Klærne dine påvirker miljøet mer enn du tror. Hvilke klær du kjøper og hvordan du bruker dem har stor påvirkning på miljøet.

En ny rapport oppsummerer det vi vet om klesbruk over hele verden. Jeg skal fortelle deg hvordan du skal vaske klær - at den ikke røyter. Denne typen rengjøring betyr at vi vil håndtere hele greia på en gang. Flekker på klær er ikke bare bare å få bort. Her på Kjerringråd har vi samlet en del råd som skal være til hjelp mot flekker.


Tanken er at dette kan bli et helt leksikon for kjerringråd. Les mer om flekker. Særlig hvordan man kan bli kvitt flekker.


Vaske bleke klr med klor - Backstage - VG Nett Debatt Har noen merkelige flekker p den ene hvite skjorta mi som ikke gr bort i vanlig maskinvask, s jeg fikk tips om bruke klor. Er det bare ha litt klor og. Har en del hvite klær , eller hvite bør jeg vel skrive, som er blitt litt grålige.


Noen av plaggene har også litt flekker som ikke har gått helt bort i vask. Dette er snakk om klær som er helt, helt hvite, og det er en del klær. TS så det er ikke nødvendigvis så lett å 800K eller mer i lønn. Forøvrig er det generelt riktig at. Bleke tøy – alternativ til klor.


Ha en kopp peroksid i klesvasken for å bleke hvitt tøy. Peroksid er også bra til å fjerne blodflekker på klær og tepper. Hvis det er blod på klær , helle ufortynnet direkte på flekken og la det virke i cirka ett minutt.


Gni godt og skyll med kaldt vann. Gjenta om nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg