torsdag 24. oktober 2019

Tt kort oslo

Tt kort oslo

Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Stort utvalg og rask levering! Du er folkeregistrert i Oslo. Du må sende portrettfoto som tydelig viser ansiktet ditt.


Dette er ikke et krav for å søke, men et krav for å få tilsendt TT-kort. Foto kan sendes per post sammen med søknaden, eller per e-post til din bydel. Forskrift om tilrettelagt transport for personer med forflytningsvansker, Oslo kommune. Søk om TT-kort , bestill TT -reise, klag på transport.


Saldo, kvoter og egenandeler Saldo og kvoter for fritidsreiser, egenandeler, egenandelstak for faste reiser. Finn saldo, kvoter og egenandeler for TT-kort. Det er ikke tilstrekkelig at reisekvoten er brukt opp for å få innvilget tilleggsreiser. Særlige helseutfordringer er årsaken til at du fikk innvilget TT-kort i utgangspunktet, og gir heller ikke grunnlag for innvilgelse av tilleggsreiser. Les mer i forskrift om tilrettelagt transport for personer med forflytningsvansker, §8.


TT -ordningen fungerer som en drosjebasert, individuell dør-til-dør transport. Transporttilbudet skal brukes til reiser som ikke dekkes av andre ordninger, som for eksempel syketransport. TT-kort - Transporttjenesten for funksjonshemmede Hvem kan søke om TT-kort ? Personer som på grunn av sin funksjonshemning vanskelig kan benytte seg av det ordinære kollektivtilbudet i kommunen kan søke om TT-kort. Trykk på fylkesvåpenet ditt for informasjon om Transporttjenesten for funksjonshemmede i ditt fylke.


Tilrettelagt transport ( TT ) er et tilbud om alternativ transport for personer som på grunn av nedsatt funksjonsevne eller sykdom, ikke kan bruke kollektivtransport. Kva er saldoen på TT -kortet? Her får du oversikt over kor mykje pengar du har på TT -kortet ditt.


TT -kortet kan gje funksjonshemma i Hordaland økonomisk støtte til reiser. Du vil som vanlig få penger inn på kortet hvert halvår. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Vi vil gi deg beskjed i god tid før du må søke på nytt.


Reiserettens varighet. Reiserett med TT gis vanligvis for to år. TT -tjenesten i Oslo kommune. Reiserett kan gis for inntil fem år dersom TT -brukeren dokumenterer at den nedsatte funksjonsevnen har en varighet på fem år eller mer. Om tildeling av TT-kort.


Hovedtildelingen skjer i januar, men vi tar i mot søknader hele året. Det blir stadig flere søkere med vesentlig funksjonsnedsettelse. Søke TT-kort i Østfold. Som godkjent bruker gis du et tilskudd til transport.


Tilskuddet gis i form av et TT-kort som brukes som betalingsmiddel i valgfri drosje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg