onsdag 16. oktober 2019

Dikt til 60 års dag

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Hver dag byr på nye gleder, hvis du bare husker å la deg glede. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.


Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk.

Jeg håper du får en fantastisk års dag og at lykkepiller snart kommer i butikken! Ps, la ved en gammel sjokolade. Den er utgått slik som deg.


Hehe sorry klarte ikke å la være Hei nå har du fylt år, vi har kanskje ikke hatt det beste forholdet til hverandre men jeg har alltid synes du har vært en fornuftig og klok dame. Trenger du et godt sitat? En bursdag kan også være en tid for ettertanke. Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale.


Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen.

Det finnes mange fine dikt , og på Munter selger vi en diktsamling som mange liker godt. Da har du kommet på riktig sted. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til åringen.


Se også: Sitater om alder – Ordtak om alder – Bursdagsvitser – Morsomme bursdagsbilder – Gave til -åring. Du er ikke 5 du er med års erfaring. Det triste ved å bli 5 er ikke at du forandrer deg så mye, men at du forandrer deg så lite. Alt før (eller , 70) er oppvarming.


Husk på hvor glad du var da du fylte 10. Nå kan du være gange så glad! Lekene: Pakkeleken Du har pakket inn en truse, parykk eller noe annet man kan ta på. I dag kan man slenge seg sammen med den ene samboeren etter den andre uten at staten så mye som letter på lokket. Turi år: Når man gifter seg, gir man hverandre et taushetsøfte.


Har ei vennine som fyller år idag og istedenfor å skrive noe standar greierr så tenkte jeg å skrive ett dikt. Selv om du har blitt ett år eldre ser du ikke en dag eldre ut enn du gjorde i går! Måtte dagen din bli like fin som deg! Du er en dag rikere, en time klokere, ett minutt lykkeligere og veldig, veldig søt der du står!


Gratulerer med dagen!

Alle vennene dine dør rundt deg, og for oss overlevende er det omtrent som å stå igjen på en slagmark. Jeg tenkte jeg skulle lese et fint dikt til min kjære mor i hennes - års dag. Er det noen som har et godt forslag til et fint dikt ? Det skal være stort selskap. Tips til gave og feiring: Skriv noen fine og kjrlige ord p en lapp og putt den ubemerket.


Roy Jacobsens, med flere, hyllest av Steen p hans -rs dag er en bonus for. Dommen blir senere omgjort til rs fengsel, og n begynner det som. Dikt til års dag. I vår ungdom er dagene korte, og årene lange. I alderdommen blir årene korte, og dagene lange.


Forandring kan være så mangt… 20. Skal feire min tantes års dag på lørdag. Hun er nokså stright så hun liker nok ikke noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg