tirsdag 18. september 2018

Rumling i magen gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det spraker, rumler, smeller og herjer inni der.


Dette har pågått i to dager nå, skal ikke ha mensen før lørdag, så vil ikke teste, og dette har jeg aldri kjent før en mens heller.

Rumling i magen er luft som passerer i tykktarmen. Det har alle mennesker i varierende gra blant annet avhengig av hva vi har spist. Det er ikke et sykdomstegn i seg selv. Prøv å slappe mer av, også i forhold til lyden. Her er det en ung kvinne som fortelle at hun er plaget med luft i magen.


Dette er utrolig flaut, og påvirker hverdagen min. Hvis jeg blir nervøs, for eksempel hvis jeg sitter sammen med andre folk, blir det bare verre.

Til tross for at rumling i magen er en helt naturlig konsekvens av at tarmene jobber med maten, kan slik rumling i magen har en tendens til å bli værre når man er engstelig og stresset. Fordi man er redd for høylytt rumling , kan dette gi mer spenninger i magen som igjen gir mer rumling. Første dag sist mens var 18.


Hadde eggeløsning rundt 2-mars, og har hatt vondt i magen etter det. I over uke nå har jeg hatt mye vondt i magen , venstre side, høyre side og under navlen. De mest leste artiklene om barnet i magen : Så stor er babyen i magen. Ikke alle stedene på en gang. Se barnet og magen vokse!


Når kan man begynne å. Min mor er klarsynt og mener jeg er gravid. Min svigerinne har funnet sine evner nylig og ble gravidkvalm da jeg snakket med henne paa msn og hun saa en gutt paa meg. Er det noen andre her inne (som har barn fra foer) som kje. Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro. Mange bekymrer seg for diverse smerter i magen , alt fra ømhet, sårhet på helt konkrete steder til mer smerteopplevelser.


Disse smertene eller plagene er. Blant annet oppstår ofte rumling hvis du ofte tygger tyggegummi eller svelger luft, for eksempel ved bruk av sugerør.

Magen faktisk rumler hele tiden? Har og vært litt kvam og løs i magen. Tarmene jobber nemlig uten stans, vi kan bare ikke høre det når magen er full av mat.


Men når den er tom, kan lydene nå bli temmelig voldsomme fordi de lager et ekko gjennom tarmene (som jo er hule rør). Snn romling i magen er det noen som har det. Selv om jeg har en 8. Luft i magen er ikke akkurat en livstruende plage, men jammen er det plagsomt nok. Jeg er andregangs gravid , men heller ikke denne gangen har jeg kjent noe til det de kaller bobling i magen.


Jeg klarer ikke skille det fra romling eller andre bevegelser i magen. Etter uker er toppen av livmoren omtrent centimeter over navlen. Mange ser også at selve skjeden kan bli litt mørkere i fargen. Hei, Ligger her og leser innlegg paa BiM og DiB, og det bobler i magen.


Treg mage og luft i magen. Hormonet progesteron gjør at bevegelsen er dårligere i mage og tarm. Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Du kan også oppleve press i magen. Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt.


Har du smerter over hele magen ? Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), gallesten osv. Ved vedvarendesmerter kan man utvikle feber - husk å kontrollere temperaturen. Ja: Kanskje har du en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg