onsdag 19. september 2018

Pannekake oppskrift 2 personer

Finn pannekake oppskrift personer hvis du ser nå. Pannekaker er familiens middagsfavoritt. Server med syltetøy, rømme, bacon, flesk, brunost eller sukker. Smelt litt smør i en varm stekepanne.


Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen.

For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1– minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre. Klassisk og enkel oppskrift på pannekakerøre.


Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert. Grove pannekaker er uten sukker og med havregryn som gjør disse både sunne og gode. Her er oppskriften på grove pannekaker og hvordan du lager de.


Ingridienser ( personer ): egg.

Det er ganske vanlig med litt salt i røren, samt smør til steking. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Du kan når som helst be om å bli ekskludert fra nyhetsbrevlisten og få fjernet data vi har lagret om deg. Hell i en øse pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag.


Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden. Når pannekaken er stekt på begge sider, legges de på et ildfast fat med lokk. Her er en oppskrift som jeg alltid bruker: egg dl melk dl hvetemel litt sukker (ca. 1- spiseskjeer) Du kan ta mer sukker, selvfølgelig, men selv så tar jeg i det som fungerer for meg:) Dette pleier å være nok til ca. Hvis du skal lage pannekaker for flere personer , så dobler du bare oppskriften.


Dette er oppskriften på skikkelige middagspannekaker fylt med spinat og skinke og gratinert med Jarlsberg i stekeovnen (bildet avviker fra oppskriften ). Smakfult og mettende middag, som store og små setter prispå. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.


Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Vi har servert dem med blåbærsyltetøy, men de smaker også godt med andre typer syltetøy, bacon eller sukker.

Alt du trenger å gjøre er å følge denne enkle oppskriften på pannekakerøre. Server for eksempel med med syltetøy, friske bær, eller med bacon og sjampinjong. De lages med litt bakepulver, så blåser de seg opp. Oppskrift på amerikanske pannekaker som er enkel!


USA er kjent for sine små, tykke og kjempegode pannekaker. Server pannekakene varme og nystekte i en høy stabel og hell over rikelig med lønnesirup! Bruk havremel framfor havregryn.


Tilsett salt, sukker og til slutt smør. Det seier seg sjølv at mel gir bedre konsistens til røra framfor heile gryn. Bruk original kesam framfor mager kesam.


Så ble det min tur å steke pannekaker til jentene, som også syntes dette var gourmetmat. Nå har vi hatt en periode hvor vi kun (en sjelden gang) har hatt pannekaker i ulike varianter til dessert (og da bare èn pr person ), men nå er vi i gang igjen med en liten pjokk som også er veldig glad i pannekaker !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg