onsdag 26. september 2018

Væske fra brystene gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale.


Væsking fra brystvortene vil i denne veiviseren si væsking fra en eller begge brystvortene hos kvinner som ikke ammer.

Hva kan årsaken være, og når bør du ta kontakt med lege? Les mer om dette i NHI. For en stund siden klemte jeg på brystene mine, og da kom det vanntynn gulaktig væske fra areolaområdet. Jeg klemte hardere, og det stod en tynn stråle ut akkurat som når det spruter melk.


Dette kunne jeg gjøre i flere dager før det sluttet å komme ut noe når jeg klemte. Som sagt var det litt gul. I vinter begynte brystene mine å produsere melk uten at jeg har vært gravid , og gjør det fortsatt.


Jeg gikk ikke på noen som helst medisin der dette er en bivirkning, startet på risperdal for et par uker siden, men vet at ut sonding av melk kan forekomme av den.

Dette kommer spesielt hvis jeg trykker forsiktig på dem, men kan komme helt uprovosert også. Ser det er noen flekker på lakenet i omtrent den høyden, så regner med at det skjer når jeg. Om graviditetstegn, graviditetstest m. Svar: Melk i brystene hos en kvinne som ikke er gravid , skyldes vanligvis ikke sykdom. Forklaringen er oftest normale svingninger i hormonene eller bivirkning av medisiner. Dette gjelder særlig hvis man kan klemme litt melkelignende væske fra begge brystene , og den ikke er tilblandet blod.


Nesten alle opplever ømhet i brystene i starten av svangerskapet, og kvinner som allerede har vært gravide , kan gjenkjenne dette som et sikkert tegn på graviditet. Forandringene i brystene skjer parallelt med utviklingen i magen, og styres som den av svangerskapshormonene. Denne væsken kan være både gul, grønn, hvit, grå og rø og den kan være både klissete, tynn og tykk, og komme i større eller mer beskjedne mengder. Hos de fleste er væsking fra brystene (når man ikke er gravid ) en helt uskyldig tilstand som kan komme helt av seg selv eller p. Ikke gravid , og har ikke brukt p-piller på år.


Spurte legen om det var normalt, hun tok en test og bekreftet at det ikke var pga infeksjon. Men mer visste hun ikke. Væske fra brystvorten, når man ikke ammer eller er gravid , kan være et symptom på kræft.


Det kan dog også skyldes betændelse eller andre sygdomme i brystet. Væsken kan enten være tyktflydende, klistret eller vandig.

Farven kan variere fra gul og grøn til brun eller blodig, eller der kan være tale om klar væske. SVAR: Hei Væsking fra brystene , er én mulig bivirkning av Risperal. Også hormoner kan føre til slik væsking. I dag oppdaget jeg imidlertid at det kom væske fra brystvorten min da jeg klemte på brystene ! Jeg har aldri fått det før!


Kan jeg være gravid ? Jeg må si jeg ble veldig optimistisk da jeg fant det ut, men jeg tør ikke være sikker ennå! Jeg er som sagt ikke gravid. Vet ikke hvorfor jeg gjorde det, men ok Uansett, da kom det ut noen dråper med gul, klissete væske. Kunne se ut som betennelsesvæske.


Burde jeg bekymre meg for brystkr. Etter at jeg sluttet med p-pillene fikk jeg væske i begge bryster. Noen som har erfart dette.


Jeg tenkte jeg skulle la vær å kaste meg på med eggløsningstester etc. Brystene kan for noen i varierende grad lekke noe vske i lpet av svangerskapet. Med vsking fra bryst (ene) menes vskeutskillelse fra en eller begge. Begynnende inntrekning av brystvorten eller vske fra brystvorten er tegn og symptomer som. Det er heller ikke vanlig f vske i brystene s tidlig i en.


Først var det blankt, men nå ser det nesten ut som skummet melk eller altså vannet ut melk. Kvinner med små bryster kan amme like godt som kvinner med store bryster. Brystenes størrelse har med fettvev å gjøre, og ikke melkekjertler.


Det lekker fra brystene mine! Hos noen gravide kvinner lekker brystene råmelk, mens andre igjen tilsynelatende ikke har noen melk i brystene før barnet kommer. Det kommer ofte væske fra et av brystene mine.


Han som tok ultralyd på brystene mine for å se om det var noe galt, han sa at dette ikke var uvanlig (han sa det kanskje var litt tabu rundt dette emnet, for ingen pasienter hadde hørt om det før selv om det er såpass vanlig som det er).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg