torsdag 27. september 2018

Treningstips hjemme

Konsulter alltid en lege før du begynner på et treningsprogram. Treningstips - Hundrevis av artikler om sport, helse og trening. Kardio-trening hjemme : Sirkel med øvelser som får fart på blodpumpa!


Et av verdens mest brukte treningsprogrammer for å bygge styrke og masse: Starting Strenght 5X- Mark Rippetoe. Effektivt løpeprograHar fremgangen stagnert?

Her har vi samlet noen gode, grunnleggende øvelser som kan gjennomføres ved hjelp av din egen kroppsvekt eller med enkle hjelpemidler som du finner hjemme eller utendørs. Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå.


Julekalenderen fortsetter med en ny premie bak luke 14. Faze og rain røk ut aller først fra Blast Pro Series. Spinning er veldig bra for kretsløpet.


Derfor er spinning med på å øke kondisjonen.

På denne siden får du vite mer om spinning. Du kan også la deg inspirere av vårt spinning-treningsprogram. Nå er det på tide å minne om de mer rolige aktivitetene som gir avspenning, lav puls og myk kropp.


Og ikke minst en helhetlig velvære, balanse og flyt. Lyst til å lage treningsrom hjemme ? Les ekspertenes tips til hva du bør tenke på. Dette er utfordringen til deg som vil ha en litt lengre hjemmetreningsøkt. Vi setter her opp en enkel sirkeltreningsøkt med litt flere øvelser, men du kan også velge å sette opp treningen på en annen måte. For å bestå utfordringen skal du gjennomføre to fullverdige treningsøkter hjemme i løpet av uka.


De aller fleste har ikke plass eller mulighet til å ha et knebøystativ og vektstenger hjemme i leiligheten sin. Da er kettlebells et fullverdig og plassbesparende alternativ. Så lenge du har mulighet til å rydde unna noen kvadratmeter slik at du har den plassen du trenger, kan du få en svært god økt hjemme ved hjelp av kettlebells.


Norges Håndballforbunds portal for alt stoff som er knyttet til håndballfaget. Her finner du lenker videre til de ulike fagressursene, og det legges ut nyhetssaker når nytt stoff er tilgjengelig innenfor ulike områder. Treningsekspertene gir deg øvelsene du kan gjøre hjemme på kjøkkenet - ifølge Yngvar Andersen kan 3-minutter gjøre stor forskjell.


Sett på trakteren og kjør på med morgengymmen.

I vår butikk i Lier, mellom Drammen og Oslo, kan du teste tredemøller, crosstrainere og andre treningsapparater vi har i vår nettbutikk. Slik bør du trene for å gå ned i vekt Ikke fortvil hvis treningen ikke hjelper på vekta. Du kan likevel svette deg slankere ved å gjøre de rette tingene. Liker du å trene hjemme ,. Bli oppdatert på sunnhet og få treningstips og de lekreste oppskrifter med I FORMs nyhetsbrev.


Meld deg på nyhetsbrevet. Puls-trener Yngvar Andersen gir deg ni enkle øvelser du kan gjøre på jobb og hjemme. Det finnes mange gode og enkle øvelser du kan gjøre hvor som helst, uten å dra på treningssenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg