torsdag 27. september 2018

Gøteborg for barn

Tur i samarbeid med Visit Sweden. Du trenger ikke reise langt for å ta med barna på en skikkelig opplevelse i ferien. Knappe timer unna Oslo har du for eksempel Gøteborg som kanskje er nordeuropas, om ikke europas, beste storby for ferie med barna. Alt du trenger å vite hvis du besøker Gøteborg med barn. Barnens Göteborg Familjevänliga aktiviteter och sevärdheter.


Gøteborg for barn

Göteborg är fullspäckat med spännande aktiviteter för barnfamiljer. Dette gjør du med barna. Det finnes knapt noen by i Skandinavia hvor du kan gjøre så mye med barna som i Göteborg. På Alfons Åbergs Kulturhus kan de små komme tett på Alfons og leke, tulle, klatre og oppdage i et hus fylt av gøyale greier. Liseberg har for øvrig åpning 26.


De fleste barn kjenner godt til Albert Åberg (som han heter på norsk) – Gunilla Bergströms litterære figur som bor sammen med pappaen sin og den oppdiktede vennen Skybert. The BARN , Göteborg: Se 9objektive anmeldelser av The BARN , vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr. Det fins gågater, parker og slottshager som familien ofte kan nyte helt gratis, i tillegg til museer, festninger og mindre kjente opplevelser som Maritiman med skipsflåte, lekeland og dukketeater. Kjøreturen er på ca timer fra Oslo uten stopp. Kjører du med barn skal det godt gjøres å kjøre til Gøteborg uten stopp.


Gøteborg for barn

Ting å gjøre i Göteborg: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Göteborg, Sverige på TripAdvisor. Hvis du har tenkt å besøke flere av Gøteborgs attraksjoner i løpet av en weeken bør du definitivt investere i et Gøteborg Pass. Enorme kanelbullar, svimlende berg- og dal-baner og kule museer får de minste turistene til å stortrives.


Gøteborg passet eller Gøteborg City Card som det nå heter, gir deg gratis adgang til mange av attraksjonene og gratis kollektivtransport og parkering. Det er mange reisemål som ikke er egnet til barn , og kriteriene for en vellykket familieferie er mange. Vi har valgt ut reisemål med hoteller som passer perfekt for barnefamilier. Barnevennlig familiehotell for ferie med barn i Gøteborg.


Gøteborg for barn

Med oss finner du flere hyggelige familiehoteller i Gøteborg som er barnevennlige. For oss er det viktig at hele familien vil nyte det, så vi har flere tilbud og pakker å velge mellom for familieferien i Gøteborg. Hvis du er på jakt etter det optimale reisemålet til familieferien, bør du vurdere Göteborg. Her vil du finne et spennende utvalg av familieaktiviteter for barn i alle aldre. Det finnes massevis av ting å finne på i Göteborg, enten man er interessert i shopping eller interessante museer.


Familievennlige hoteller i sentrum av Gøteborg : Gothia Towers Hotel, Clarion Hotel Post, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Elite Plaza Hotel Gøteborg , Grand Hotel Opera. Så hva gjør en i Gøteborg med små barn ? Gøteborg har mye moro å by på, men hva skulle vi prioritere i løpet av to knappe dager? Vel fremme rakk vi lite mer enn å spise før det var sovetid for Thelma.


Gøteborg for barn

Det var da jeg forstod hvorfor mammaen var så ivrig på å ta seg av hotellbestillingen. Välkommen till The Barn. Resultatet blev The Barn – en restaurang som serverar vällagad amerikansk mat gjord på noga utvalda råvaror.


I vår gjennomgang har vi sett på hoteller som enten tilbyr aktivitet direkte for barn , er tilrettelagt spesielt for barn eller er i umiddelbar nærhet for aktiviteter for barn – uten at det går på bekostning av aktiviteter for voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg