tirsdag 11. september 2018

Ffr finnmark

Finnmark fylkeskommune har ansvar for den offentlige busstrafikken i Finnmark. Boreal kjører buss i Finnmark på kontrakt med fylket. Informasjon om rutetider. Ring 1eller gå inn på snelandia.


Boreal er et ledende nasjonalt konsern innen kollektivtransport. Vi kjører busser, trikker, hurtigbåter og ferger.

Finnmark Fylkesrederi og Ruteselskap ( FFR ), tidligere Finmarkens Amtsrederi (FAR), var et transportselskap med hovedkontor i Hammerfest som opererte busser, hurtigbåter og ferger i Finnmark. Selskapet var frem til 1. I sommer skal Gamle Mårøy på signingsferd til Bergen. Anbudet fra FFR , inkludert kompensajon for dieselavgift, var på millioner kroner i året. Bussruter i Finnmark. Det andre bussselskapet på disse traktene er NordTrafikk ( nordtrafikk.no ), som tilbyr bussruter i de midtre deler av Finnmark.


Reisegaranti i Finnmark. Boreal opererer flere ferge- og hurtigbåtruter i Rogalan Vestlan Møre og Romsdal, Nordlan Troms og Finnmark.

Bli lærling hos oss. The headquarters were located in Hammerfest. In addition they operated four Hertz car rental offices in Finnmark. Her snakker vi om flere generasjoner med samferdsel i Finnmark. Det handler om båter som trofast har fraktet både gods og passasjerer til, fra og rundt i hele Finnmark.


Finnmark Dagblad) Det er tidligere kaptein i FFR og forfatter av boka De grå skipene og de gule bussene avdøde Leif A. Friberg, som over flere år på eget initiativ samlet inn det historiske FFR materialet. Den etter hvert så unike og store samlingen sto først plassert over fire rom i det gamle FFR -bygget. Gruppeleder for SV i fylkestinget, Rune Lødemel, mener at nye eiere vil være opptatt av å tjene penger på sin investering, og at de vil kreve større overskudd i FFR enn i dag.


Saken skal opp til behandling i fylkestinget 12. Leder for sjåførklubben i FFR , Tor Arne Labahå, sier de ser svært positivt på at fylkespolitikerne nå prøver å kvitte seg. Skipet var byggnummer ved Trosvik mekaniske verksted i Brevik.


MS Alta gikk i ruten Mosjøen – Hammerfest, men var flere ganger utleid som avløserskip i hurtigruten. Liste over digitaliserte bygdebker Finnmark - Slektshistorie 12. Veolia Transport Norge AS som fikk forhandlet. Hjem Snelandia Ditt nye kollektivtilbud i Finnmark. Pasient- og brukerombudet i Finnmark er klare til å hjelpe deg i spørsmål om helsetjenester og gir råd og veiledning om rettigheter du har som.


På Rutetider finner du en guide til samferdsel, kollektivtrafikk og offentlig transport i Norge.

Og ettersom det har vært stor politisk uenighet om salget, har saka medført brei oppfølging i mediene både på redaksjonell plass og i leserspaltene. Fylkesrådmannen føler behov for å bidra med noen kommentarer. Under det lukkede møtet i fylkestinget 7. Fiskeridirektoratet avd. Fylkesordføreren viste til innkalling i brev av 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg