mandag 17. september 2018

Gravid uke 14 vondt i magen

Gravid uke 14 vondt i magen

Tema: Bekkenløsning, vondt i ryggen og vektoppgang. Babyverden har en podcast uke for uke. Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten.


Har så mye vondt i magen , og forsåvidt også i korsryggen. Hadde jo en del mensenmurringer til å begynne med i svangerskapet, men det gav seg litt rundt uke 10. I tillegg så har jeg mye mensenmurringer og det kjennes ut som om noe ligger i kle. Babyen kan presse mot et bestemt ste noe som kan bli sårt og vondt.


Dette er helt vanlig og ufarlig, sier Wendelborg. En annen årsak til sårhet på et bestemt sted er at man ofte dunker magen borti gjenstander. Man skulle kanskje ikke tro at det var så fryktelig lett å glemme den store kulen på magen , men det kan det absolutt være.


VELDIG vondt i magen. Oppblåst mage gravid , treg mage eller forstoppelse. Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen , treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten. Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg. Du har sikkert begynt å vokse litt selv også.


Uke : Nå begynner den beste fasen av graviditeten for mange. Lurer veldig på hva dette kan være, og jeg er så bekymret for henne! Hun forklarer smertene som om de ligger under ribbaina. Vondt på begge sider og ekstra intens i midten.


Det er ikke babyspark hun kjenner, det er hun 1 sikker på. Akutt oppstått kvalme og oppkast kan skyldes en infeksjon i mage -tarm-kanalen. Dette går som regel raskt over, men har man mistet mye væske og er medtatt bør man kontakte lege. Eller om jeg får press på magen. Bare lurer på hva dette kan være.


Er det noen her som har erfaring med sterke smerter nederst i magen (høyre og venstre side, høyre verst), under graviditet? Hvor vanlig er det å få treg mage når man er gravid ? Treg mage og forstoppelse er en vanlig plage i graviditeten, svært mange gravide opplever dette. Mellom til prosent av alle gravide opplever forstoppelse.


Gravid uke – Din kropp. Du er i uke ikke like trøtt og kvalmen har forhåpentligvis forsvunnet helt. Du blir lettere andpusten og pulser er litt høyere enn tidligere. For kvinner som har vært gravide tidligere kan de oppleve at magen er større. En kvinne, gravid i annet trimester, med akutte magesmerter.


Hun var gravid – uker og to dager gravid. Har noen dager veldig vondt nederst i magen , ned mot underlivet. Det kjennes ut som mensensmerter x10. Flte jeg meg gravid men s kom jo mensen. Jeg har hyperemesis og har.


Jeg er gravid for frste gang, er i uke og jeg sliter med smerter nederst i magen. P en graviditet utenfor livmoren er underlivssmerter eller smerter nederst i magen. Tidlig svangerskap, alkoholbruk og ubehag nederst i magen 31. Denne uken skal du normalt ha din månedlige menstruasjon, men den uteblir!


De øvrige symptomene på graviditet er stort sett de samme gjennom de første ukene. Noen vil kjenne stikkende smerter og ubehag nederst i magen , smerter som kan minne om vanlige menstruasjonssmerter. Blødning i svangerskapet er heller ikke uvanlig på dette tidspunktet.


Første dag sist mens var 18. Hadde eggeløsning rundt 2-mars, og har hatt vondt i magen etter det. I over uke nå har jeg hatt mye vondt i magen , venstre side, høyre side og under navlen.


Har og vært litt kvam og løs i magen. Ikke alle stedene på en gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg