tirsdag 18. september 2018

Utdrikningslag hamar

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Hamar.


Tips oss om arrangement Registrer sted.

Vi kan også tilby helsprøe kvelder i uformelle omgivelser. Vi kan friste med rodeo, bungeerun, bueskyting, sumobryting, wipeout osv. Se under her på alle aktivitetene vi tilbyr. I Brummundal finner du et helt eget event senter som tilbyr masse morsomme aktiviteter. Hva er de beste aktivitetene for et utdrikningslag ? Her er det omtrent like mange svar som det finnes grupper som skal arrangere utdrikningslag.


Klikk og sjekk våre populære utdrikninglagspakker her. For noen kan en telttur i skogen med fiskestang gi den perfekte opplevelsen, for andre er det et mareritt.

Utdrikningslag Hedmark - arrangementservice, eventbyrå, bursdagsarrangement, festarrangement, aktivitetspakker, eventarrangører, arrangement, aktivitører, firmatur. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! UTDRIKNINGSLAG i HAMAR har aldri vært enklere!


Det meste avhenger av pris og hvor mye dere ønsker å bruke på laget. Et utdrikningslag behøver ikke bli så dyrt om man for eksempel kjøper skalldyr og hvitvin selv, spiser på en holme eller i en park, og lager middag hjemme hos en av arrangørene senere, sier Leikvoll. Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes. En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag.


Velkommen til Hamar. This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Vår Josper vil være hjerte av vårt kjøkken og gi vår mat en fantastisk grillsmak, noe vi er veldig stolte over. Vill du ha utdrikningslag.


Vi tilbyr også privattimer enten i vårt hjemmestudio på Løten eller instruktør kan komme til dere. Lad opp batteriene. Spa- og velværeavdelingen i Ankerskogen er omkranset av beroligende storvokst barskog, i et sydvendt og solrikt område. Her kan du nyte varme bassenger med massasjepunkter, diverse badstuer, sildrende vann og beroligende lyssetting.


Hamar Magedans – Yoga -Hula -Zumba.

Alt til egne priser for utdrikningslag. Vil du ha fart og spenning, eller kos og hygge? Ta kontakt med oss, eller last ned mer informasjonen under for å se mer om hva vi kan tilby, og hva som kan passe din gruppe.


Et besøk i destinasjon Lillehammer gir rike muligheter til ulike aktiviteter og sosialt program.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg