torsdag 20. september 2018

Hvordan bytte tannlege

Time på dagen og lang åpningstid. Det kan være ulike årsaker til at du ønsker å bytte f. Uansett årsak har du fritt tannlegevalg. Du er ikke bundet til en bestemt by eller landsdel.


Det er ikke alltid at kjemien mellom tannlege og pasient passer, og noen ganger er det best å bytte tannlege. Du kan snakke med tannklinikken din om dette. Noen ganger kan man også bytte tannklinikk, selv om man tilhører en nærmere tannklinikk. Dersom det er en annen tannlege på klinikken er det normalt ikke noe problem. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg.


Søk blant alle fastlegene her. Lurer du på hvordan bytte fastlege? Her får du en kjap guide på å endre din fastlege, samt hvor du kan se på legelisten over leger som er tilgjengelige i din kommune.


Hvordan bytte tannlege

Det er ikke uutholdelig tannpine, men jeg har fått noen hull som gjør det ubehagelig å tygge, spesielt i dag. Hvem må jeg kontakte? Finnes det noen liste hvor jeg kan melde meg på?


I Desember slo jeg i stykker en kinntann slik at framstykket løsnet. Hos tannlegen ble tannen fylt med noe jeg tror er plast, og jeg hadde ikke noe besvær med tannen etterpå. I juni løsnet fyllingen. Jeg gikk til en privat tannlege for å få en ny fylling.


Tannlegen lagde en komposittfylling. Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.


SVAR: Hei Jeg forstår det slik at du gjerne vil bytte til den gamle tannlegen din, som du hadde god kjemi med. Det skal normalt ikke være noe problem. Godt nytt år og grattis med nye småspirer da! Jeg er inne på tanken selv, men må prøve å bli bedre i bekkenet først.


Dårlig bekken, graviditet og ei lita ei som må bæres og løftes er så dårlig kombo. Men jeg gleder meg til å gå gravid igjen! Snuppa rundet mnd i går og er så hærlig! Medlemskapet vårt er faktisk det som gjør oss til helt unik, og moderne, best på pris, og adskilt fra andre tradisjonelle klinikker. Vi ønsker å gi helt nytt, unikt, og Norges enestående helse system, som gir våre medlemmer en virkelig forskjell i tilgjengelighet, pris, kvalitet og service, samtidig som trygghet om helse når de faktisk trenger det, med en hyggelig atmosfære.


Takk for spørsmålet ditt! Skjønner godt at du lurer på dette. Universitetet i Oslo), og høre med dem om mulighetene! Les vurderinger om leger og andre behandlere. Kan jeg gjre det p en tur?


Tannreiser Kjenner ogs tannverk i en eller to jeksler. Hvordan finne en god tannlege - Tannhygiene - 4. Autorisasjon gis av Helsedirektoratet. Artikler fra forsiden.


Som tannlege må du forholde deg til mange lover og regler. Eksempler er krav til journalføring og pasientmedvirkning. Dersom du logger deg inn i tjenesten Bytte fastlege på helsenorge. Bor du ikke på samme adresse som barna dine?


Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg