fredag 14. september 2018

Skattejakt barnebursdag

Dekorasjon til lokalet og bordet, samt annet tilbehør. Bestill på nett her! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former.


Finn festdekoret til ditt party.

Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Hos oss finner du et bredt utvalg av kraftige neodymmagneter til magnetfisking. Rask levering fra 49kr. Skattejakt i naturen.


Dersom du har en skog i nærheten, kan deltakerne enkelt lete etter gjenstander fra naturen. Kongler, spesielle steiner og blomster, for eksempel. De voksne kan på forhånd avtale en møteplass i skogen hvor alle skal samles etter endt skattejakt , og ta en kaffepause mens barna løper fra seg i skogen.


Jeg kjøpte sjokoladegullmynter på Nille og brukte som skatt.

De har digre gullmynter til kr stykket. Vi har hatt flere varianter: skattekart med kart og X marks the spot. Lag koder ut i fra alder: Gå til rommet hvor maten holdes iskald.


På fryseren finner barna en ny lapp med et spørsmål de må svare på og en ny ledetråd til neste sted. Tenk litt gjennom hvordan du vil utføre din skattejakt. Eller kjøp en ferdig skattejakt. Det aller viktigste er at leken er enkel nok til at alle kan være me og at barna har det gøy, sier forfatter Stein M. Målet med skattejakten er å finne en skattekiste fylt med et eller annet.


Sjokolademynter er ofte populært, en godtepose til hver av gjestene eller bare en stor pose med smågodt som alle deler. Ravne Scott synes godt foreldre kan være litt mer kreative når de skal planlegge barnebursdag. Og ønsker å gå imot kjøpepresset.


En barnebursdag bør være overkommelig både å arrangere og å delta i. Vær kreativ uten å overdrive. Det er jo ikke grenser for hvor gjennomført ting skal være. Noen setter i gang et voldsomt apparat. Jentene spurte om vi kunne lage påskerebus.


I en skattejakt fra Grapevine er alt ferdig, klart til å skrives ut og tas i bruk. Det eneste du må gjøre er å gjemme skatten.

Tenkte vi kanskje kunne ha skattejakt på 6-årsdagen til poden, men ingen av gjestene kan jo lese - så hvordan lager man et skattekart som de kan lese? Og når i festen passer det å ha skattejakten? Gjem en eske eller et skrin fullt av sjokoladegullpenger eller annet godt. Tegn et flott skattekart før festen og send barna ut på jakt.


Du kan gjerne gjemme noe annet i skrinet hvis du ikke vil gi dem godteri. Dersom flere barn er involvert i skattejakt , la barna bytter på å lese anelse og lede jakten. Forberede seg godt på forhånd slik at deltakerne ikke ser hvordan du lagrer sporene. Barna koste seg med å leke butikk, ha dukkesykehus, slå hjul eller hoppe på trampolina.


Dagen ble avsluttet med en liten skattejakt. Hvordan jeg lager skumle skattekart som ser skikkelig ekte ut kan du se her. Limbo - Bind en ballong på beinet og prøv å smelle andres ballonger.


La barna med bind for øynene smake på ulike ting å gjette hva det er: Kaviar, honning, kjeks – det dere har i kjøleskapet. Foreldrene bør i hvert fall passe på at det ikke går så langt som med en familie i Sverige, der bråket etter en barnebursdag nå havner i retten. Den svenske avisen Sydsvenska Dagbladet skrev i sommer om den katastrofale bursdagen der bråket startet da en 8-åring inviterte alle klassekameratene bortsett fra to. Rebusløp er en enkel og morsom måte å få gjestene til å samarbeide på lag og på denne måten få strukket litt på bena før eller etter maten, og samtidig bli bedre kjent.


Fungerer i hagen, på gårdsplassen, i parken og på lekeplassen. Du får alt klart til bruk, legger til noen enkle rekvisita og skattejakten er kjapt klar. I ferier er det alltid skattejakt i Aquarama Bad!


Hver dag i ferier vil det bli annonsert på høytaleranlegget når Jakten på den forsvunne diamanten starter. Da kan barn i alle aldre være med og lete. Diamantene har ulike farger og de kan finnes både høyt og lavt, i vann og på land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg