fredag 7. september 2018

Kostymer på k

Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen. Gode Priser og Lynrask Levering! Annerledes karnevalsklær på Norges gadgetmekka. Da har du virkelig kommet til riktig side.


Hos Partyking har vi samlet alle kostymene som begynner på K for å gjøre det så lett som mulig for deg.

Ser du etter en parykk som matcher kostymet ditt? Eller vil du bare endre frisyre raskt? Kanskje du skal på temafest og ser etter en 80-tallsparykk med en hockeysveis, eller har funnet det perfekte kostymet til årets oktoberfest, men mangler en matchende tyrolerparykk? Her finner du garantert en parykk som passer deg. Skru tiden tilbake til 80-tallet og ta på deg grilldressen.


Les derfor i produktbeskrivelsene (under bildene av kostymene) hva det inneholder. Vi sender som alltid raskt fra vårt lager i Tønsberg, og skal du handle kostymer på nett, er Dekorama. En kostymesyer syr kostymer til bruk i teater, opera, film og tv.

Som kostymesyer kan du u tarbeide mønstre, skjære til, sy og tilpasse kostymer. Vi har også tilbehør til cowboykostymet, som for eksempel lasso og pistol. Du kan skape ditt helt unike kostyme ved å bestille tilbehør. Vi tilbyr et stort utvalg av kostymer med god kvalitet til lave priser. Dette sjørøverkostymet til små jenter er helt supert, og inneholder alt som trengs for å bli en fullverdig pirat!


Besøker dere Kaptein Sabeltann iført dette piratkostymet, så pass på så hun ikke blir ansatt ombord! Jente piratkostymet inneholder skjorte med rød jakke, skjørt, belte, skoovertrekk og sjørøverhatt! Våre kostymer med yrke som tema spiller gjerne på den litt overdrevne eller stereotypiske versjonen av yrket, slik at yrket lett skal gjenkjennes uavhengig av hvem som bærer kostyme. Vårt utvalg av kostymer med yrker som tema inneholder også barnekostymer.


Norges største utvalg i kostymer og tilbehør. Halloween hos Superkul. Det beste utvalget av Karneval kostymer har ankommet Funidelia! Hvis Karneval er din favoritt fest har du mange valgmuligheter for det perfekte Karneval kostymet. I vår nettbutikk kan du kjøpe antrekk til alle aldre.


Barn, dame og menn og selv kostymer til din hund eller kjæledyr. Festmagasinet Standard.

Fri frakt over 80-. Denne indeksen siden kan du finne alle de populære produktene begynner med K Sexykostymer. Vær vakker innvendig og utvendig med våre fantastiske skjønnhets- og kostymer av dyr. I denne kategorien vil du finne utkledningsklær og kostymer til barn og voksen.


Hos oss finner du parykker, prinsessekjoler, drakter, kostymer og mye mer. Mye Moro Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Mye-moro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg