mandag 24. september 2018

Kremet pastasalat med skinke

Kremet pastasalat med skinke

En deilig pastasalat passer ypperlig til både lunsj, middag og kvelds. Denne varianten er lett og gir en liten smak av vår. Bland sammen dine favorittgrønnsaker, og lag en kremet saus med lettrømme og majones. Smakssett med enten kinesisk løk, hvitløk eller kanskje litt chili, alt etter hva du foretrekker. Server med godt brød.


Kremet pastasalat med skinke

Tips: Her er det brukt kinesisk hvitløk, men du kan også. Pastasalat med bogskinke. Kan eg friste med en enkel, digg pastasalat med skinke og bacon? Får mer og mer sug etter denne salaten for hver gang vi lager den her i huset. Krydrer kyllingfiletene ekstra godt,og vender pastaen i ekstra pesto før jeg har det i med det andre.


Tar også små søte tomater i,det frisker opp. Klarer så vidt å vente til neste dag da den er best,men da forsvinner også alt. Takk for smaskens oppskrift,Malene! God morgen fra fjellet!


Kremet pastasalat med skinke

Hadde en super ettermiddag her på Beito igår, med afterski, mexicansk aften, sauna, drikkeleker og kos. Lenge siden jeg har hatt en så gøy kvel magemusklene fikk ihvertfall gjennomgå. Litt sliten idag, men det får gå!


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. En klassisk pastasalat med ost og skinke passer godt både som lunsj og middag.


Ekstra god blir den med en deilig hjemmelaget dressing. Nettopp denne pastasalaten er kanskje den vi nordmenn har kjøpt mest av opp gjennom årene både i butikk og på kafe. Og hvorfor det, mon tro? Lite slår en kremet pastasalat ! PS: Soltørkede tomater kan erstattes med 1g cherrytomater. Grønn basilikumpesto kan byttes ut med rød pesto, eller en annen type pesto du liker godt.


Det er også veldig godt å tilsette både sprøstekt bacon og hardkokte egg. Denne oppskriften holder til 2-personer. En rask og enkel pastasalat med skinke , reddik, sukkererter og pinjekjerner - perfekt til lunsj, middag eller om du skal ha med noe godt til et selskap.


Kremet pastasalat med skinke

Kremet pastasalat med skinke. Denne pastasalaten er skikkelig god som tilbehør til grillmat, på tapasbordet, som lunsj eller nesten som en middag i seg selv med et. About elisabethsbesteoppskrifter Mitt navn er Elisabeth og jeg er en 4-barnsmor fra Trøgstad. Jeg er ingen kokk, men trives på kjøkkenet der jeg kan koble ut hverdagsstresset litt.


Kokt pasta skal ikke oppbevares i romtemperatur over ti men det går bra å ha pastasalaten i matboksen fra du går hjemmefra om morgenen og til du skal spise lunsj. En kremet pastasalat med herlig sprøtt bacon og sukkererter. En rett som passer vel så godt til middag og lunsj som til kvelds. Med brød eller ferske rundstykker til blir salaten et godt måltid. Raskere middag får du nesten ikke.


Del tomater, avokado, rødløk, sjampinjong og skinke i skiver. Kok den pastaen du ønsker etter anvisning på pakken, bland sammen med øvrige ingredienser. Finhakk hvitløk og gressløk og bland sammen med rømme, presset sitron, salt og pepper. Bland dressingen i salaten rett før servering, eller server den ved siden av. Tilsett litt av kokevannet fra pastaen slik at den blir kremet og fin.


Vend inn den kokte, avrente pastaen, tilsett litt ost, men hold igjen litt til garnering. Nykvernet pepper has over ved servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg